2777
2789
عنوان

صاحبخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 21 پست
یاخدا به اونا چه چهار دیواری اختیاری به نظرم ی شکایت کنید ازشون پدرشون در بیارید آدم کاهی دعواشون می ...

انشالله بقران انقدر گریه کردم انقدر گریه کردم یعنی نابودم بقران به همسرم میگفتم تنها جرممون اینه که خونه نداریم

چقدر غیر نرمال و عجیبه؟؟ برادرش تاحالا صدای هیچ زن غریبه ای رو نشنیده؟؟؟ شاید شوهرت الکی میگه

نه من پشت در بودم بقران همینارو گفت صدای زنش همیشه تو گوشمونه بعدش میگه تو صدای زن برادرمو مگه شنیدی شوهر ساده منم میگه نه نشنیدم عوض اینکه با من باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره بخدا اینو بگو میگه دعوا کردین زنتو طلاق بده همچین زنی بده بقران خشکم زد منم پشت در بودم ترسیدم چ ...

میگفتی کثاقت زر نزن چرا اجازع دادی این حرفو زده و رفته  شوهرتم لابد مثل ماست وایساده نگاش کرده 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

میگفتی کثاقت زر نزن چرا اجازع دادی این حرفو زده و رفته شوهرتم لابد مثل ماست وایساده نگاش کرده

دقیقا دقیقااا عین ماست و سیب زمینی بقران هیچی نمیگفت اخه منم ترسیدم چیزی بگم گفتم چیزی میگم بیرونمون میکنه آتیشی میشه 

واقعا میشه بهش بگیم ؟با پلیس نیاد بیرونمون کنه ؟

ن چرا مگه زن و شوهر قانونی نیستین 

پارتی ک نگرفتین کاری ک نکردین بهش بگو یبار دیگه مزاحم شی زنگ میزنم بیاد صورت جلسه کنن برات ازین ب بعدم اتفاقی برام بیفته از چش تو میبینم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

میگفتی کثاقت زر نزن چرا اجازع دادی این حرفو زده و رفته شوهرتم لابد مثل ماست وایساده نگاش کرده

بعدش زن برادرش و بچه هاش طبقه پایین ماعن بهمون الانشم میخندن صدای خنده شون میاد میدونم مارو مسخره میکنن 

چیشده حالا برادرش چش شدهبعضیا مریضن

برادرش اومده میگه داد میزنن صدای زنشو شنیدم حیا کنین بعدش زنم نتونسته بخوابه شوهرمم عین ماست نگاه میکرد مادر صاحبخونمونم بهمون از پایین داد زد گفت حیوونا دیشب داشتن دعوا میکردن عین حیوون واقعا دلم شکست چقد بعضیا بی عاطفن