2777
2789
عنوان

اگه به خانوادتون توهین کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که دیگه جدا شدم، باز مال شماها بعدش میاد معذرت میخاد، این آشغال میگفت مگه دروغ گفتم؟ کثافت

همسر منم به خاطر اینکه به خانواده ام توهین کرده عذرخواهی نمیکنه صرفا چون من ناراحت شدم

ما هم یه بار جداشدیم دوباره برگشتیم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

اونقدر فعلا کاری به کارم نداشته فقط اولین روزی که اومدم اینجا خودش گفت باید حرف بزنیم که یه سری حرفا ...

حالا خوبه گدر شوهرت کنار اومد 

بهتر اینه شما هم خیلی راجع به خانوادت و رفتار شوهرت چیزی تو خونه نگو بزار جو خونت اروم باشه تا کم کم راهی برا ارتباط خودت پیدا کنی

الان زندگیت از همه مهمتره دور از جونت از اینجا رونده از اونجا مونده نباشی 

همسر منم به خاطر اینکه به خانواده ام توهین کرده عذرخواهی نمیکنه صرفا چون من ناراحت شدمما هم یه بار ج ...

شوهر من اصلا یک بار هم توی این ۱۵ سال معذرت نخواست

نمیدونم عشق ابدی رو دیدی یا نه؟ شخصیتا مثل علی هست

حالا خوبه گدر شوهرت کنار اومد بهتر اینه شما هم خیلی راجع به خانوادت و رفتار شوهرت چیزی تو خونه نگو ب ...

نه کلا بعد جمعه حرفی نزدیم درموردش یعنی جمعه شب که حالم بد شد بیمارستان بودیم

این دو روزم یکم به خونه رسیدم بالاخره یک سال بود اینجا نبودم کلا سعی کردم یکم جو بهتر بشه چون همسرم هی میگه تو اونقدری که من از برگشتمون خوشحالم خوشحال نیستی و این حرفا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

شوهر من اصلا یک بار هم توی این ۱۵ سال معذرت نخواستنمیدونم عشق ابدی رو دیدی یا نه؟ شخصیتا مثل علی هست

وای خیلی بده اینجوری

نه ندیدم میخوام یکم سرم خلوت شد بشینم ببینم

جچوریه یعنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

وای خیلی بده اینجورینه ندیدم میخوام یکم سرم خلوت شد بشینم ببینمجچوریه یعنی؟

حالا وقتی دیدی بخصوص آخر قسمت ۱۰ میفهمی منظورم رو، من دیدم این قسمت رو قشنگ دو روزه دوباره توی تروما هستم

بامزه است برنامه ش ببین

همسر منم به خاطر اینکه به خانواده ام توهین کرده عذرخواهی نمیکنه صرفا چون من ناراحت شدمما هم یه بار ج ...

ناراحت نشو ولی کارت اشتباه بوده با توجه به اخلاقای همسرت باید اول با خانواده خودت درمیون میزاشتی ،همسرت باید با پدرت صحبت میکرد ،بعد جواب میدادی ،،خانوادت فکر کنم حق دارن 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
ناراحت نشو ولی کارت اشتباه بوده با توجه به اخلاقای همسرت باید اول با خانواده خودت درمیون میزاشتی ،هم ...

خیلی همه چی بهم قاطی شد

برادرم به مشکل خورده بود با خانومش خانواده ام درگیر اون بودم از اون ور اصلا بابام منو تحریک کرد به جدایی بعد جداییمم گفت فکر برگشتو کردی فکر کن ما مردیم دور از جون

همسرمم اصرار که ازدواج کنیم گفتم عفد میکنم بعد به خانواده ام جوری وانمود میکنم انگار عقد نکردم

با کلی بدبختی همسرو راضی کردم که اون به پدرم مطرح کنه که کاش نمیکردم بحثشون شد من یه خواستگار خیلی قدیمی دارم که نور چشم بابامه پدرم تو حرفاش گفت شوهرم میده شوهرم نه گذاشت نه برداشت گفت که عقد کردیگ

دیگه همه چی بدتر شد 

ببخشید انقدر طولانی شد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

خیلی همه چی بهم قاطی شدبرادرم به مشکل خورده بود با خانومش خانواده ام درگیر اون بودم از اون ور اصلا ب ...

میگم کاش اول رضایت پدرت رو جلب میکردی ،چون خوا نا خواه پدر یه پشتوانه برا دختره 

دوراز جون به مشکل خوردی یا همسرت خواست کاری کنه حداقل ترس این رو داره پدرت هست و برخورد میکنه 

میگم کاش اول رضایت پدرت رو جلب میکردی ،چون خوا نا خواه پدر یه پشتوانه برا دختره دوراز جون به مشکل خو ...

پدرم کلا با همسرم هیچوقت اوکی نبو یعنی بار اولم بعد کلی جنگ و دعوا اخر راضی نشد اینجوری بود که هر غلطی میخوای بکنی بکن

شوهرم متاسفانه کلا هیچ ترسی از خانواده ام نداره یعنی یکی اونا بگن اونتا دوتا جواب نده ول نمیکنه

کلا ادم خوبیه ها ولی با خانواده ام نمیسازه قبلا که کلا با خانواده ام قطع رابطه بود اونا خونه من نمیومدن منم میرفتم تنها میرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

پدرم کلا با همسرم هیچوقت اوکی نبو یعنی بار اولم بعد کلی جنگ و دعوا اخر راضی نشد اینجوری بود که هر غل ...

سعی کن قلق همسرت رو پیدا کنی کم کم رابطه ش رو با خانوادت درست کنه 

اینطوری که نمیشه ،هم خودت اذیت میشی هم اینکه خاه نا خاه این اختلافات گسترده تر میشع