2777
2789
عنوان

دل شکستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 54 پست
والله من یه آدمایی دلمو شکستن که هنوزم دارن در کما آسایش زیست میکنن خخخ منم هی چش به راه

شما که ازدرون زندگی کسی خبر نداری همین جور که بقیه ازمشکلات تو خبرندارن خدا که بمب نمیندازه تو زندگی کسی که بترکه همه خبردارشن

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو یه شهر دیگه زندگی میکنم بابام اینا هم یه شهر دیگه چون ماه های اخر بارداریمم بابام چند روز اومده بود خونه مون پیشم بعد من باهاش رفته بودم بیرون  پدر شوهرم اومده بود درخونه مون با کلید در وبازکرده رفته داخل نشسته بعد زنگ زده به بابام فحش دادن که زن مردم رو کجا بردی چرا تو خونه اش نیست 

رابطه بامیلیمون خیلی نزدیکه وا سه همین خوب خبر دارم ازش

خب اگه واقعا به ناحق دلتو شکسته شک نکن خدا خودش میدونه وقت دقیقش خودش به حساب همه رسیدگی میکنه

من تو یه شهر دیگه زندگی میکنم بابام اینا هم یه شهر دیگه چون ماه های اخر بارداریمم بابام چند روز اومد ...

واقعا رابطه بابات وپدرشوهرت بده

خب اگه واقعا به ناحق دلتو شکسته شک نکن خدا خودش میدونه وقت دقیقش خودش به حساب همه رسیدگی میکنه

گفتم به حدی نا حق بود که بچه هاش به برادرام گفته بودن مادرشون خیلی ناحق رفتار کرده شما ببخشید ولی من گفتم حواله ش کردم به خدا