2777
2789
عنوان

دل شکستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 54 پست
عزیزم ازخونش بیاین بیرون نصف مشکلاتتون حله آدم تو لونه موش زندگی کنه شرف داره 

شوهرم میگه هرجا بریم نمیزاره زندگی کنیم بیشتر اذییتمون میکنه خدا لعنتش کنه الهی هرچی بلا تو دنیا سرش بیاد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرم میگه هرجا بریم نمیزاره زندگی کنیم بیشتر اذییتمون میکنه خدا لعنتش کنه الهی هرچی بلا تو دنیا سرش ...

اینجورکه میگی شوهرت پشتته ودل چرکینه ازش خب برین وقطع رابطه کنین

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
چون تو خونه اش داریم زندگی میکنیم باید هر حرفی زد هیچی نگیم

بی احترامی خیلی کاربدونادرستی هست مگر پدرت واسه خوردن نان وغذا اومده که پدرشوهرت این حرفا رابهش میزنه یعنی دلم گرفت بخاطرپدرت بگو بیاد خونه ما من خدمتگزاریش میکنم بخدا ولی خونه پدرگدای شوهرت نیاد 

این روزها بهترین روزهای هر مادری هستش یه سفارش خواهرانه بهت کنم بهترین استفاده ها رو از تک تک ثانیه ها و دقیقه هات بکن ناراحت هیچ چیزم نباش من که بهترین روزهام با صحبت ها و کارای خونواده ی همسرم هدر شد الانم که الان عکسی یا فیلمی از دوران بچگی و شیرین زبونی های پسرم میبینم ناراحت میشم که چرا بهترین استفاده رو از اون دوران نکردم این دوران ارزش اینو نداره که به اراجیف بعضیا گوش بدی 

خدایا نگذار عهدی را که در طوفان با تو بستم در آرامش فراموش کنم
این روزها بهترین روزهای هر مادری هستش یه سفارش خواهرانه بهت کنم بهترین استفاده ها رو از تک تک ثانیه ...

به خدا از اول بارداریم تا الن که ۳۶ هفتمه همش غصه وگریه وناراحتی بوده برام از بس اذییتم کرد

بی احترامی خیلی کاربدونادرستی هست مگر پدرت واسه خوردن نان وغذا اومده که پدرشوهرت این حرفا رابهش میزن ...

به خدا نشده یه بار دست خالی بیاد یا بی احترامی که هرچی هم میشه میگه تو صبوری کن ولی نمیتونم

به خدا نشده یه بار دست خالی بیاد یا بی احترامی که هرچی هم میشه میگه تو صبوری کن ولی نمیتونم

خواهرم میدونم هم شماوهم پدرتون خوب ومهربان هستی ولی پدرشوهرنامردت گداگشنه هست وگرنه اگر یه ذره مردانگی داشت این جوربرخورد نمیکرد خوب به پدرت سلام برسان وبگو بیادبانه من خدمتگزارش بشم وازدلش دربیارم..ای کاش میمومد باهاش آشنامیشدم