2789
عنوان

ارزدیجیتال

1655 بازدید | 42 پست

دارم حرص می خورم و میگم خدا لعنت کنه کسی رو که اینارو گذاشت من چند روز پیش تو کف قیمت با ضرر تمام ارزها رو فروختم الان میبینم چقدر رشد کردن میگن آلت سیزن شروع شده واقعا این چه شانسی من دارم به نظرتون بالاتر می‌ره یا دوباره می ریزه 

«اللهم عجل لولیک الفرج»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان یعنی شروع شده

بیت کویین که رفته بالا ولی اتریوم و ریپل اگه رشد کنن آلت سیزن شروع میشه الان شاخص ترس و طمع هم بالای ۷۰ هست فقط کافیه نرخ بهره بانکی صفر بشه ۳۰ روز دیگه اگه ترامپ فشار بیاره صفر میشه

بیت کویین که رفته بالا ولی اتریوم و ریپل اگه رشد کنن آلت سیزن شروع میشه الان شاخص ترس و طمع هم بالای ...

اون موقع بالاتر میشه به نظرتون بخرم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
بیت کویین که رفته بالا ولی اتریوم و ریپل اگه رشد کنن آلت سیزن شروع میشه الان شاخص ترس و طمع هم بالای ...

من ریپل وباضرر تو174000فروختم الان شده 200هزار تومن واقعا حالم گرفته شد کلی ضرر کردم مثلا اونجا خواستم جلوی ضرر و بگیرم الان فقط دارم حرص می خورم ،الت سیزن تا کی ادامه داره

«اللهم عجل لولیک الفرج»
الان بخری به نظرم بهتره آخه آلت سیزن که تموم بشه میگن فصل خرسی میرسه بازار راکت میشه

شما چه ارزهایی داری الان به نظرتون ریپل 200هزار تومن ارزنده است برای خرید

«اللهم عجل لولیک الفرج»
من ریپل وباضرر تو174000فروختم الان شده 200هزار تومن واقعا حالم گرفته شد کلی ضرر کردم مثلا اونجا خواس ...

من ریپل ۵۰ میلیون خریدم تازه الان رسیده به ۵۰ میلیون خودم آخه نزدیکای ۳ دلار خریدم ولی هدفم نگه داشتن ارز بود اصلا ترید نمیکنم و نمی ترسم آخه ارز آینده داریه نترس و بخر و نگهدار پولی که لازم نداری اصلا ترید نکن

شما چه ارزهایی داری الان به نظرتون ریپل 200هزار تومن ارزنده است برای خرید

الان اتریوم چون رفته بالا و شاخص هم بالا رفته آلت سیزن نزدیکه صد در صد ریپل ۳ ۴ دلار رو رد میکنه بخر ولی نترس بدون که ارزشش پایین میره ولی مقدارش ثابت میمونه ولی تو کوتاه مدت اصلا به فکر فروشش نباش خریته

من ریپل ۵۰ میلیون خریدم تازه الان رسیده به ۵۰ میلیون خودم آخه نزدیکای ۳ دلار خریدم ولی هدفم نگه داشت ...

به نظرتون پایین میاد من مانترا داشتم وقتی لیکویبد شدم کلافه شدم ،الان به نظرتون این آلت سیزن هستش یا تله گاویه

«اللهم عجل لولیک الفرج»
به نظرتون پایین میاد من مانترا داشتم وقتی لیکویبد شدم کلافه شدم ،الان به نظرتون این آلت سیزن هستش یا ...

الت سیزن صد در صد تو راهه اگه این تعرفه ها از بین برن من ترون و دوج کوین هم دارم 

شما اون خانمی بودی که مانترا خریده بودی؟ منم بیست میلیوک فعلا تو ضررم ولی نمیفروشم احتمالا تا مرداد ...

اره خودمم همون منو ترسوند وکل ارزهامو با ضرر فروختم الان کلافه شدم و دارم حرص می خورم چرا این کارو کردم شماهم مثل منید یا من زیادی درگیر شدم ،ارامش برای آدم نمی زاره خیلی مزخرف هستش افسرده شدم

«اللهم عجل لولیک الفرج»