2777
2789
عنوان

ارزدیجیتال

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 42 پست
الت سیزن صد در صد تو راهه اگه این تعرفه ها از بین برن من ترون و دوج کوین هم دارم

به نظرتون این قیمتها کاهش پیدا می کنه یا نه هدرا چطوره 

«اللهم عجل لولیک الفرج»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاهش که اصلا اگه هولد کنی هدرا رو نمی دونم هر ارزی که تو جدول ارزا اوله بخر چون ارزش بازاری زیادی دا ...

دوج و ریپل رو بگیرم خوبه 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
کاهش که اصلا اگه هولد کنی هدرا رو نمی دونم هر ارزی که تو جدول ارزا اوله بخر چون ارزش بازاری زیادی دا ...

شما دوره هاشو دیدید 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
نه من از تجریه بقیه درس گرفتم هولد کن نگران هم نباش

من خیلی استرسی شدم از دست این ارزها شما هم اینطوری هستید یا با آرامش کار می کنید 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
نه من از تجریه بقیه درس گرفتم هولد کن نگران هم نباش

ممنون چطوری می تونم رایگان همه اینارو یاد بگیرم متاسفانه مبتدی ام به خاطر همین ضرر کردم می خوام اصولی یاد بگیرم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
من خیلی استرسی شدم از دست این ارزها شما هم اینطوری هستید یا با آرامش کار می کنید

من چهار ماهه با ۸۶ تومن وارد شدم الان بعد این مدت تازه افتادم تو روال باز تا ۱۱۱ هم رفت پولم ولی تعرفه های ترامپ خراب کرد روال رو انشالله باز بالای صد رو میزنه تو هم هولد کن نترس از سرمایه گزاری جای دیگه بهتره

ممنون چطوری می تونم رایگان همه اینارو یاد بگیرم متاسفانه مبتدی ام به خاطر همین ضرر کردم می خوام اصول ...

تو یوتیوب دو تا کانال دارم هر روز تحلیل هاشون رو میبینم تا بهتر آموزش ببینم

من چهار ماهه با ۸۶ تومن وارد شدم الان بعد این مدت تازه افتادم تو روال باز تا ۱۱۱ هم رفت پولم ولی تعر ...

من از مهر ماه اومدم و فقط اعصاب داغون برام موند ولی می خوام اون ضررمو جبران کنم و به پول خودم برسم بعد،ولی قبول کنید خیلی اعصاب خورد کنی داره

«اللهم عجل لولیک الفرج»