2777
2789
عنوان

چقدر دانش اموزا بی تربیت شدن

310 بازدید | 29 پست

خواهرم مدارس رنکینگ مشهد میره یک بچه های بی ادبی دارن امروز یکی از دوستاش یک فحش های بدی بهش داده اومد خونه خیلی ناراحت بود میگفت این از اول سال همینطوری با من حرف میزنه یا مدلشه مامانم گفت ولش کن میخواستم زنگ بزنم به مامانش بگم بچتو برو تربیت کن همچین حرفایی میزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه جوری شده که خود آدم مجبوره به بچش دوتا فحش یاد بده که بتونه از خودش دفاع کنه

نه من گفتم یکبار دیگه گفت میتونی از لحاظ قانونیم ازش شکایت کنیم چون ذهن بچه ها هم اره بدر میکنه

همه بچه ها الان از اینا بلدن

فقط اون بچه که نبوده. 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بابا این هشتمه انقدر یک حرف زشتی زده

توی مدارس راهنمایی دور از جون خیلی مورد بارداری و مصرف مخدر زیاده

این ک دیگه عادیه

از خواهرتون بخواین ازشون دوری کنه

ب هیج عنوان وارد اکیپشون نشن

خودتونم توی خونه بهش گوشزد کنین

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

توی مدارس راهنمایی دور از جون خیلی مورد بارداری و مصرف مخدر زیادهاین ک دیگه عادیهاز خواهرتون بخواین ...

نه از این مسایل اصلا تو مدرسشون نیست خداروشکر اما همین فحشه خیلی ناراحت شده بهش داده بودن اره کلا خواهرم بچه پاستوری 

نه من گفتم یکبار دیگه گفت میتونی از لحاظ قانونیم ازش شکایت کنیم چون ذهن بچه ها هم اره بدر میکنه

عزیزم شکایت و اینا که کشکه اصلا چجوری می خواین ثابت کنین😂

بهترین راه اینه بهش یاد بدین همون لحظه از حق خودش دفاع کنه مثلا تخریب شخصیتیش کنه حتی فحش هم نمیده ولی ساکت نباشه

صل علی سترکه چشما حسود بترکه🧿🧿🧿