2777
2789
عنوان

دمپخت روشش چطوریه لطفا بگید سربازم

224 بازدید | 24 پست

سلام به همه

تاپیک قبلی کمک کردید برنجم خیلی خوب درمیاد 

مرغ‌هم وارد شد

اما ماکارونی اصن موقع ابکش میکنم میزارم روی گاز بهم میجسبه شفته میشه

چون تنوع بلد نیستم غذایی همون برنج مرغ

ابگوشت مرغ با نون

برنج و تن ماهی

برنج سیب زمینی

خسته شدم از اینا 

بی زحمت

دمپخت بگید چجوری بپرسم رب دارم گوجه خوشم‌نمیاد

لوبیا هم بگید لطفا

ک این ک چجوری بفهمم نمک ادویه کافیه برای غذا

هرچی میپزم یادنمیگیرم

لطفا خیلی ساده بگید توی نت هست اما پخت به روش اینکه بپزیم یه جوره 

به مادرم‌بگم میره توی فکر گفتم بهمون میدن

مرسی ازتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز خورد کن سرخ کن 

توش ادمیه جات(نمک،فلفل و زردچوبه بریز) اگه برای 5الی 7 نفر درست میکنی(نمک1ونیم قاشق،فلفل یک قاشق و زردچوبه هم یک قاشق) 

اگه‌دوست داشتی سیب زمینی نگینی خرد کن و سرخ کن تو این مرحله بریز 

گوجه رنده شده 6یا7تا وقتی پیازها طلایی شدن بریز و بعدش که روغن اومد بالا به اندازه ی برنج همونقدر استکان آب بریز 5 دقیقه بزار جوش بیاد برنج رو بریز و هی هم بزن تا بپزه بعدش نمکش و نرمی برنج رو بچش اگه اوکی بود شعله رو کم کن سر دیگو بزار تفتش که زد بالا دم کنی بزن نیم ساعت بعد دم میکشه . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

پیاز خورد کن سرخ کن توش ادمیه جات(نمک،فلفل و زردچوبه بریز) اگه برای 5الی 7 نفر درست میکنی(نمک1ونیم ق ...

روش پخت دمپخت

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دمپخت بلد نیستم ولی برا ماکارونی رو به آبش که در حال جوشه حتما یکم روغن بریز که ماکارونیا بهم نچسن. برا اینکه بفهمی کی نیاز به آبکشی داره هر ازگاهی یدونه ماکارونی بردار با ناخنت بشکون تا مغز ماکارونی نباید یه ذره سفیدی وجود داشته باشه  زود بردار

نزار زیاد بجوشه بعد با آب سرد آبکش میکنی 

اب خیلی میریزم روش سرد سرد میشهمیزارم ۱ ساعت بپزه

25 الی 30 دقیقه بعد دم میکشه نباید یکساعت بمونه

مدتش من ۵ بیشتره چون میگن بزار بین دو انگشتت یه مغز. داشته باشه

نه همون پنج دیقه کافیه 

من سیب زمینی هم میپزم 

بعد دو نصف میکنم و میذارم کف قابلمه ای که میخوام ماکارونی رو دم کنم یه ده دیقه یه ربع سرخ بشه با مواد گوشت ماکارونی و ماکارونی هم یه بیست دیقه نیم ساعت میذارم دم بکشه ولی ته دیگ رو میذارم یه ساعت خوب برشته بشه 

تو سس مواد ماکارونی هم علاوه بر رب فراوون سس کچاپ هم میریزم خوشمزه میشه

روغن اومد بالا به اندازه برنج متوجه نشدم

وقتی گوجه ریختی و سرخ شد آب خشک شد قشنک مشخصه روغن ها . 

یعنی هرچقدر استکان برنج ریختی همونقدر استکان آب میریزی