2777
2789
عنوان

تو پارک نشستم داره شب میشه نمیخام برم خونه💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3492 بازدید | 111 پست
فداتشم اره خیلی زدمش خیلی گریه کرد گفت کاش وقتی خودم تمومش کرده بودم تو دیگه نمیفهمیدی و سعی در جبرا ...

تموم کرده بود باهاش بعد فهمیدی؟

امان از اعتماد شکسته ای که ترمیم نمیشه💔

💕💍

بخدا پای رفتن ندارم شاید دوساعتی میشه همینجا رو صندلی پارک نشستم و فقط بیصدا اشکام میریزه......

کجایی هستی ؟ کدوم استان ..کاش میشد بعضیاکه همدردیم باهم دوست باشیم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد چت بود همین یکبار بود نمیتونم ببخشم پنج ماه شد......نمبتونم

واکنش شوهرت بعد از فهمیدنت چی بود؟؟؟

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد (: دعاکن ب حاجت دلم برسم🤍

معذرت میخوام ولی این بار ببخش میدونم سخته ولی شاید خانم فریبش داده بالاخره اشتباه کرد زندگیت رو خراب ...

عزیزدلم 

روانشناسم رفتم پیشش 

فقط گفت خواهش میکنم ببخش خواهش میکنم 

ولی میدونی چیه من اصلاااا ادم بخشنده ای نیستم 

خداهم باچی منو امتحان کرد......

بخدا پای رفتن ندارم شاید دوساعتی میشه همینجا رو صندلی پارک نشستم و فقط بیصدا اشکام میریزه......

فقط میتونم برات دعا کنم 

خدایا خوشحالش کن طوری که ما بلد نیستیم ولی تو بلدی .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

من درکت میکنم ب خودت مسلط باش الان وقت جا زدن نیس حالا ک شوهرت ب پول رسیده نباید بزاری بری بمون خرج کن فرصت نده کسی دیگ از زحمات تو استفاده کنه کم کم خودتو مشغول کن جوری ک یادت بره اصلا شوهر داری 

بشین باهاش صحبت کن بری ؟طلاق بگیری ؟پشتوانه داری؟واسه خاله من این اتفاق افتاد زنک زد به دختره گفت آبروتو تو محل میبرم جلوی خانوادت یعنی اونا سر قرار هم رفته بودن بعد کلی جیغ جیغ شوهرش دیگه جرعت نکرد خطا بره به دختره میگفت سنگسار ت میکنم ماده هرز بعد امضا از شوهرش گرفت محضری در صورت خیانت نصف اموالت به من بخشیده میشه و طلاق  😶ما جای اون ترسیدیم اگه فقط چته ببخشتش فرصت بده بهش

خدا ب دلت آرامش بده عزیزم ،امیدوارم دیگه همچین چیزی رو تجربه نکنی

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد (: دعاکن ب حاجت دلم برسم🤍

اخ💔کاش بودی اونقد گریه میکردیم شاید یکم از بار این دل کم میشه

هروقت حرف عاشقانه میزنه حالم بهم میخوره 

همش فکر میکنم یعنی به اونم اینارو می‌گفت 

چند روزه بازم مشکوک میزنه ولی دیگه برام مرده 

من نمیتونم برم مجبورم بشینم زندگیمو کنم

مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
یه دسته از موهام توی این دوماه سفید شد کامل با اینکه ۲۷-۲۸سالمه و قبل این یه تار سفید نداشتم

منم موهام خیلی سفید شد ۲۹ سالمه . قشنگ تو آینه حس میکنم چهرم شکسته شد خیانتی که من دیدم خیلی بیشتر و بزرگتر از تو بود ولی تهش چون کمبود از طرف من بود جدا نشدم. چه روزایی گذروندم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز