2777
2789

میگ زنم شب و روز تو اینستاست با خانوادش زیاد حرف میزنه اونا زنمو یاد میدن و....... 

عموم هم میاد ب بابام میگ چرا دخترت همش تو اینستاست و با کنایه میگ

شوهرم منو یجورایی جن ده خطاب کرده

بابام داره جنی میشه

من ابروم رفته اون پدر سگ ابروی منو برده

من ده روزه قهرم خونه بابامم

شوهر بی عرضم ب بابام زنگ نزده رفته ب عموم گفته

دوتا بچه دارم

از سر بی مسئولیتیش قهر کردم

الان اینم اضافه شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من انگار وسط یه طوفان دارم پرت میشم اینور اونور.شوهرم اعتیاد داره گل میکشه ترامادولم میخوره.دوماهه قهر کردم اومدم خونه بابام.میگه طلاقت نمیدم.یه هفته س رفتم یک طرفه درخواست طلاق دادم.دیشب پیام داده تو با یکی جور شدی که میگی طلاق.....مردا حیا رو رد کردن.کوتاه نیا تکلیف تو روشن کن

34 سالشههفت ساله ادم نشدهبخدا ما یه راز تو خونمون نداریم

چه مرد کثافتی ....خودش عرضه نداره زندگیشو جمع کنه پای زییس قبیله را وسط کشیده

تف تو غیرتش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اسی من انگار وسط یه طوفان دارم پرت میشم اینور اونور.شوهرم اعتیاد داره گل میکشه ترامادولم میخوره.دوما ...

همین پیامکش رو ببر دادگاه و اعاده حیثیت کن ـشورتشو میکنن تو دهنش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

34 سالشههفت ساله ادم نشدهبخدا ما یه راز تو خونمون نداریم

حالا حرص نخور عموت را ایگنور کن بره حالا که فهمیدن فانبلراحت طلاقتو بگیر بگو دروغ گفته چوت دروغگو هست طلاق گرفتم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
تو چرا زیاد تو اینستا میری یا زیاد با خانوادت حرف میزنی وقتی خوشش نمیاد

خوشش نمیاد مثل ادمیزاد بیاد بازنش حرف بزنه(فرض میذاریم اصلا حرف نمیزنه) اخه چه حقی داره به عموی زنش بگه و حرف ببره و بیاره؟! 

کاش توخواستگاریا اینو لحاظ میکردن که طرف مقابل چقدر توانایی حل مسئله و رفع مشکل رو داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تو چرا زیاد تو اینستا میری یا زیاد با خانوادت حرف میزنی وقتی خوشش نمیاد

لابد تنها هست به خاطر دوتا بچه اش نمیتونه خیلی جایی بره منم شرایطم همینه هنوز همش خونه نموندی بفهمی چرا میریم اینستا  خیلی به کلیپ های طنز تاریخی اجتماعی علاقه دارم چون تلویزیون نمیتونم ببینم همش برنامه کودکه دوتا بچه سن پایین دارم جایی تم نمیشه برم خانواده ام اعصاب ندارن