2777
2789
عنوان

دخل و خرجتون با هم می خونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 76 پست
ماشین نمیزاره نفس بکشیم  سمند داریم همش جنسه چینی  مبزنن تو ماشین فرتی خراب میشه اسمه ماشی ...

ماشین داداش منم با اینکه مدلش مال آخرای پارساله همییییییییییییییییییییییییشههههههه خرابه. اونم سمند داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین داداش منم با اینکه مدلش مال آخرای پارساله همییییییییییییییییییییییییشههههههه خرابه. اونم سمند ...

مرگ بر سمند کاش پول داشتیم عوض میکردیم 

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
مبلغ قسط وام خونگي وقرض الحسنه خيلي  بالاست  وام خودشون بالا بود؟ اخه گفتي سودشون كمه&nb ...

از رسالت وام گرفتیم 4 درصد بود

اون خانگی هم از چند نفر، چند تا وام گرفتیم سودی نداشتن در حد 100 تومن...

بر پژو 405 هم همینطور. شوهر خواهرم بنده خدا همش تعمیرگاهه

هر ماشینی که تو واحده تاکسیرانیه آشغاله یه ماشین درست حسابی نذاشتن واسمون کل درامدون میره به مکانیکا

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
هر ماشینی که تو واحده تاکسیرانیه آشغاله یه ماشین درست حسابی نذاشتن واسمون کل درامدون میره به مکانیکا

می دونی چیه؟ واسه تاکسی که اینقدر استهلاک داره و ترمز وکلاچ و همه چیش درگیره باید یه خط تولید جداگانه بزارن.

گناه نکرده راننده ی تاکسی بی نوا. هر چی درآمد داره بده تعمیر ماشین