2777
2789
عنوان

دخل و خرجتون با هم می خونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 76 پست
ما 2 میلیون قسط داریم، 1600 اجاره خونه، 300،400 تومن هم میخوریم. تازه بچه هم داریم. اوووووف.   ...

خدا بهت صبر بده دوستم. و بیشتر به اون بچه که هر چی بخواد باید برای داشتنش انتظار بکشه

خدا بهت صبر بده دوستم. و بیشتر به اون بچه که هر چی بخواد باید برای داشتنش انتظار بکشه

خدا رو شکر شوهرم دست و دلبازه. تا حالا نشده چیزی بخوام و نخره. انگار خدا برکت ميده به زندگی. البته یک سال ديگه قسطامون همه با هم تموم ميشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم خیلی بچه خوبیه. تمام حساب کتاباش دست خودمه

مهم هم اخلاق مرد خونه است به نظرم. چون يه مردی میلیونره اما انقدر بداخلاق و خسیسه که خیری به زنش نمیرسه. خدا رو شکر اخلاق همسرمون خوبه.  مشکل مالی رو کم و بیش همه دارن. ايشاالله هيچوقت خرج دکتر نکنی و همیشه سالم باشی دوستم.

مگه مجبورید وام خونگی شرکت کنید 

خدایی اینهمه فشار میارید که چی بشه اصلا ارزش نداره ادم از خودش و خورد و خوراکش بزنه و عوضش خودش رو تو قسط و قرض بندازه من آدمی میشناسم شام و نهار نمیپخت پس انداز میکرد طلا میخرید اخرش فوت شد و مرده یه زن دیگه گرفت اومد ازش استفاده کرد 

مگه مجبورید وام خونگی شرکت کنید  خدایی اینهمه فشار میارید که چی بشه اصلا ارزش نداره ادم از خود ...

اتفاقا اصلا اهل طلا  خریدن نیستم. آره واقعا مجبور بودیم پول پیش خونه مون رو نسبت به سال قبلش دو برابر کنیم تا بتونیم رهن کامل کنیم و از اجاره دادن راحت بشیم.

ما کلا ۳۵۰ تومن وام قرض الحسنه داریم.۴۰۰ هم وام که سودش صفره و از طرف کاره شوهرم گرفتیم.بقیه خرجه خومونه .خونه ام ماله خودمونه.پس انداز میکنیم بیشتر و سفر میریم.البته قراره دوباره وام بگیریم که اونم سودش صفره.قراره انشااله ساله آینده سالنم افتتاح بشه.البته ما چند ماهیه وامامون تموم شده قبلا ۲ونیم وام داشتیم که همه تموم شد😊

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
امان از این قرض،بازم ما نسبت به بقیه خوشبخت تریم،میدونی چرا؟چون کسی هست بهمون پول قرض بده خیلی ها هم ...

ما اصلا قرض نمیکنیم.البته ما بچه نداریم خرجمون کمه.ولی یه مادرشوهرم دارم که برای هفت پشتمون کافیه همیشه طلبکاره ماست😥

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم