2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دو سه روز

خب پس سنا بخور حتما

اگه نداری گل محمدی دم کن بخور

انجیر خشک هم خوبه

اگه دیگه ب هیچ کدوم دسترسی نداری شربت رولاکس هم مسهل هس

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

من بیست روز با غذاهای آبپز و ترک شیرینی جات از ۷۰ رسیدم به ۶۵  ، حالا نمی‌دونم از فردا کانادایی بگیرم یا رژیم خودم ادامه بدم ،کانادایی قبلاً گرفته بودم خیلی سایز کم کرده بودم

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
من بیست روز با غذاهای آبپز و ترک شیرینی جات از ۷۰ رسیدم به ۶۵  ، حالا نمی‌دونم از فردا کانادایی ...

اگه میخوای بگیر خوب جواب میده

بیا اینجا گزارش بده منم بگیرم از فردا انرژی بگیرم ازتون 😂

سلام‌

اطلاعاتم زیاده ولی باید جایی برم.

فقط یک‌پاسخ کوتاه:

همراه با رژیم ورزش هم‌کنید.

چون رژیم خالی باعث میشه عضله هم بسوزونید اما وقتی با ورزش ترکیب میشه باعث میشه ترکیب بدتی خوبی داشته باشید. یعنی چربیهاتون تبدیل به عضله میشن و بدنتون سفت و خوش فرم میشه.

رژیم به تنهایی باعث حریص شدنتون میشه و زود هم برمیگرده

کاش گروه تلگ داشتین 

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

منم از فردا میگیرم سایزم باهاش خوب کم میشد 

سلام‌ اطلاعاتم زیاده ولی باید جایی برم. فقط یک‌پاسخ کوتاه: همراه با رژیم ورزش هم‌کنید. چون رژ ...

من استپم خفن

وزنمم پایین نمیاد

ورزش هم دارم ولی نمیاد پایین

55 کیلو دیگه هر چی رژیم گرفتم پایین تر نیومد

عزیز با چه رژیمی رسیدی به این وزن