2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میزارم تو علاقه مندیام 

در کنار رژیم پیاده روی خیلی جواب میدا

و تینکه ساعت خوردن غذا مثلا تا ۱ ناهار شام هم نهایتا ۸

و اینکه نیم ساعت قبل ناهار یه لیوان آب با چند قطره ابلیمو یک ربع قبل از شام هم یه لیوان آب

من با رژیمی که دکتر بهم داده بود و همه چیز هم توش بود ۲۰ کیلو کم کردم و اینکه اصلا صورتم خراب نشد

عزیزم یه جور رژیم پروتیینه 15روزه است .طولانیه نمی تونم تایپ کنم. تو نت سرچ کنی می یاد گلم

اها فهمیدم.من یکماهه شروع کردم و ۴کیلو کم کردم رژیم کالریشمار مانکن دارم و کربوهیدرات خیلی کم مصرف میکنم.نون و برنج ک ماکارونی حذف کردم.و غذا هرچی درست میکنم فقط خورشت یا مرغ یا کباب میخورم و به جای نون و برنج سلزیجات بخارپزمیخورم.

خدایاشکرت 
اها فهمیدم.من یکماهه شروع کردم و ۴کیلو کم کردم رژیم کالریشمار مانکن دارم و کربوهیدرات خیلی کم مصرف م ...

عزیزم درستش همون هفته ای یک کیلوه

کالری شماری عالیه

منم پارسال با کالری خوب کم کردم

ولی الان عجله دارم پنج کیلو کم کنم دوباره کالری شماریو شروع می کنم

سلام بچه ها.منم میخام رژیم بگیرم.میشه بگید رژیم کالری شمار چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم برنامه کرفس رو بگیر از بازار هرچی خوردی توش وارد کن . تا ۱۲۰۰ حداکثر باید بخوری و یه روزایی زیر ۱۰۰۰ که بدنت عادت نکنه