2821
2789

دیگه هزینشو دادی باید راضیش کنی 

داشتن دندان های زیبا و صاف و یکدست خیلی مهمه.  باهاش صحبت کن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چشم بهم بزنی دوسال گذشته و تازه نتیجه خوبش میمونه بهتر از اینه بعد ها بخاطر کج و کوله بودن دندونش مسخره بشه

و البته بهش بگید اگه رعایت نکنه بخاطر وجود سیم‌ها غذا بیشتر میمونه و دندون زودتر پوسیده میشه 

شاید دوستاش مسخرش کردن یا همچین چیزی ک دوست نداره

باهاش حرف بزنین

سلامت خود آدم مهم تر از حرف بقیس

من 8 ساله ارتودنسی دارم 😂🙌

چشم بهم بزنی دوسال گذشته و تازه نتیجه خوبش میمونه بهتر از اینه بعد ها بخاطر کج و کوله بودن دندونش مس ...

چرا 8سال؟؟!!!! 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یازده سالشه خیلی اذیته میگه احساس فشار و وجود چیز اضافه خیلی آذیتش میکنه همش دندوناشو فشار میده

چند وقته انجام داده؟فکشو هم تنظیم کردن؟

اگه تازه گذاشته حدودا دوهفته تا یه ماه اول اینطوره بعدش اوکیه

سرگرمش کنید نزارید فشار بده دندوناشو

چی بگم

عکس هایی که با لبخند زیبا هستن رو بهش نشون بده 

بهش بگو الان بچه ای ما میتونیم این مشکلت رو برطرف کنیم. و وقتی بزرگ شدی خواستی بری دانشگاه ازدواج کنی همه میگن به به نگاه این پسره چقدر خوش تیپه. 😃 همه عاشقت میشن😂 چی بگم خواهر مخشو بزن دیگه

بگو اینقدر هستن بچه هایی که این مشکلو دارن ولی پدرونادرشون پول ندارن.  ... 

پیش دکتر خوبی نرفتم تازه بازم خوب نشده

امیدوارم این بار نتیجه خوبی بگیری❤

2824
2823
2791
2779
2792