2777
2789
عنوان

مشکل ما بعد بچه دار شدن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 86 پست
اینجوری خب معلومه نمیشه با بچه جلو رفت...هر شب هر شب.... بعد خودت ضعیف میشی.... همون اخم و تخمشم تحم ...

میترسم غلط دیگه ای نکنه

بعضی وقتا اونقد استرس میکشم و فکرم مشغول میشه دلم میخاد بمیرم فقط

گرم باسه که همیشه استرس خیانت داشته باشی؟ هیچ فایده ای ندارهمتعادل خوبه

همسرمو نمیگم گلم منظورم اینه خودم گرم بشم 

همسر منم مثل همسر شماس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزجان وقتی خانواده ای بچه دار میشه باید ایده آل هاش رو اولویت بندی کنه یعنی لازم نیست همیشه خونه ت ...

نه هیشه خونه دسته گله نه غذای آنچنانی میزارم، در حد معمول انجام میدم و شبام همیشه بیدارم چون بچه شب بیداره، خواب درست حسابی ندارم سه ماهه

شوهرمم انتظار داره همش در اختیار باشم، اینکه یه روزه نخوابیدم و الانمیخام یه ساعت چرت بزنمو نمیفهمه حتماباید کارش انجام شه

شما نمیفهمید من تو چع برزخیم😭💔

خیلی سخت میگیریدمن هر روزم باشه از خدامه مگه لذت نمیبرید؟

نه مگه دست خودمه

تا همسرم میاد سمتم عصبی میشم و هیییچ حسی ندارم حتی اگه چند ساعت وقت بذاره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه مگه دست خودمهتا همسرم میاد سمتم عصبی میشم و هیییچ حسی ندارم حتی اگه چند ساعت وقت بذاره

خب لذت که نمیبرید پس فرقی به حالتون نداره 

بذارید ایشون کارشونو بکنن زیاد طول نمیکشه 

چه اذیتی داره براتون؟

خب لذت که نمیبرید پس فرقی به حالتون نداره بذارید ایشون کارشونو بکنن زیاد طول نمیکشه چه اذیتی داره بر ...

اون اینطور قبول نمیکنه، دوروز تحمل میکنه روز سوم منفجر میشه که این چه وضعشه

اسی جان من کاملا درکت میکنم البته من مشکلم خستگی کار  و اینا نیست خاگداروشکر بچه هام تقریبا از آب و گل در اومدن ۱۲ و ۵ ساله هستن اما خودم بشدت سردم و نمیدونم‌چه مرگمه همیشه خدا بی‌حال و کسل هستم الکی خسته ام بیحالم همسرمم همش ناراضی هست میگه سردی

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم