2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو بودم، اخرش هر کار کردم نتونستم قبولش کنم.به نظر من ادم در حق خودش و اون فرد ظلم میکنه اگه به دلش ننشسته ازدواج کنه باهاش، من تنفر داشتم از چهرش

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

منم مثل تو بودم، اخرش هر کار کردم نتونستم قبولش کنم.به نظر من ادم در حق خودش و اون فرد ظلم میکنه اگه ...

شما چند سالته؟ ببین من تنفر ندارم ولی حس میکنم ببخشید شیش میزنه....با اینکه طرف دکتره

شما چند سالته؟ ببین من تنفر ندارم ولی حس میکنم ببخشید شیش میزنه....با اینکه طرف دکتره

من ۲۵، این خواستگارم برای سه سال پیش بود، نه این مشکلی نداشت فقط از لحاظ ظاهری اصلا بهم نمیومد، نمیخواستم شوهرم باشه اصلا

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

وای اگه شیش میزنه خوب بررسی کن، ممکنه واقعا کم داشته باشه، نمیتونی بنای زندگیتو با چنین مردی بسازی ، چند سالشه؟

وای اگه شیش میزنه خوب بررسی کن، ممکنه واقعا کم داشته باشه، نمیتونی بنای زندگیتو با چنین مردی بسازی ، ...

به نظرتون کسی ک کم داره میتونه دکتر باشه؟🥺به خاطر اخلاق و شرایط خوبش نمیتونم رد کنم ولی چهره شو و رفتارشو چیکار کنم؟

به نظرتون کسی ک کم داره میتونه دکتر باشه؟🥺به خاطر اخلاق و شرایط خوبش نمیتونم رد کنم ولی چهره شو و ر ...

عزیزم عقل و شعور هیچ ربطی به تحصیلات نداره، ممکنه به خاطر هوش بالاش تونسته باشه دکتر بشه، خوب دقت کن ببین چه حرفهایی میزنه ، ببین حرفهاش احمقانه نیست؟ یا زیاد بیخودی نمیخنده؟ ببین هول و هیز نباشه، اینا از دکتر بودن مهم تره، هیچ مردی بهتر ازمرد با سیاستو عاقل نیست، حالا دکتره که دکتره دلیل نمیشه فقط رو دکتر بودنش متمرکز بشی که

عزیزم عقل و شعور هیچ ربطی به تحصیلات نداره، ممکنه به خاطر هوش بالاش تونسته باشه دکتر بشه، خوب دقت کن ...

چهره و ویژگی های ظاهریشم با خودت بسنج ، مثلا اگه قد بلندی بهتره که قدش یا بلند تر یا هم قدت باشه، اگه چهرت متوسطه اونم متوسط باشه اوکیه، ببین بهت میاد یا نه...