2777
2789
عنوان

فقیر خیابونی

124 بازدید | 14 پست

هرچی به مامانم میگم محل فقیر های خیابونی نزار انگار نه انگار امروز یه پیرمرد هی جلو مون گرفت کیک بخر منکه نگاشم نکردم مامانم خرید معلوم بود جیبش پره بعد ک داد بهش گفت پولش بده بعدشم پرت کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اکثراکمک میکنیم ولی ن واس خوراکی پول می‌دیم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

دقیقا نباید به خیلی هاشون کمک کرد اکثرا راحت طلبن و مردم راحت بهشون پول میدن درحالیکه از ما سالم ترن ...

حتی از بچه هاشون چیزی نخرین فقط اگر خواستین کمک کنین براشون غذا و نوشیدنی بگیرین..یک عده دارن از همونا هم سواستفاده میکنن

👊

گدا افغاینا وای وای ی بار دختر بچه سیریشم شده بود هی میگفت خاله گشنمه گشنمه برام چیزی بخر گفتم چی بخرم بریم سوپری نظرم روی یه ابمیوه کیک بود دیدم رفته مغازه رو بار زده خاله اینارو میخوام بعد مرده سوپری گفت خانوم همون ابمیوه کیکم اشتباه چرا چون روزی ده نفر بخرن براش دیگه پدر مادرش فکر تغذیه بچه نیستن اولم پولشون سرمایه گذاری میکنن جون خرج نیمدن ثانیا هی فرت میزان چون بی خرج کردن بزرگ میشن بچه هاشون

اکثرا کمک میکنم اما یبار یه بچه ی 6 ساله بود گفت کیکمو دزدیدن برام کیک بخر منم براش چندتا خریدم اونروزم رفتم دیدم بازم همینو به بقیه میگه

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

به هرکی میدین تروخدا مرگ به افغانی بدین یه بستین هم ندین دستشون واسه همینه راحت تغذیه میشن حتی با همون یه ابمیوه فرت فرت احساس راحتی میکننن میزان میگن مردم ایران بلا نسبت خرن خرج بچه رو میدن

یبار به منم یه بچهه گفت خوراکی بخر رفتیم تو مغازه شکلات یه کیلویی ۹۰۰ هزاری و انرژی زا و ...... حدود ۲-۳ میلیون 🙄گفتم من نمیدم پولشو بیا برو بابا ،،،، اولین و اخرین بار بود 

من ابدا به گدا و اینا یک ریال نمیدم گدا پروری نمیکنم خرج یکماه مارو تو یک روز در میارن

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
ما اکثراکمک میکنیم ولی ن واس خوراکی پول می‌دیم

به افغانی ندین تروخدا اندک امدم جمع میکننن غذا مونده حتی حتی اشغال غذا هیچی ندین جون  همینجور راحت تغذیه میکننن شما فکر میکنی اون اشغال که مفتی دادی چیزی نبوده ولی برای همونا که آواره آن کلیه با همون رایگان زندکی میکننن پول درآمدشون خرج تغذیه نمیکنن جون مفتی میرسه بهشون  لباس کهنه مردمو میپوشن یه مدت که پول اصلی درامدشونو خرج نکننن بعدا همینا وقتی استیبل شد موقعیت آنوقت راحت خرج میکنن

حتی از بچه هاشون چیزی نخرین فقط اگر خواستین کمک کنین براشون غذا و نوشیدنی بگیرین..یک عده دارن از همو ...

نه نه غذا هم ن جون هرروز مردم غذا میخرن براشون اون وقت پول درآمد اصلیشونو سرمایه گذاری میکننن بزار بفهمن زندکی مشکله کمتر پس بندازن هیمن حوری رایگان بچه هاشون تغذیه شدن حتی از پسماند برای هیمن مادر پدراشون دغدغه خرج زندکی ندارن میزان هی تروخدا حداقل به افغانیا غذا یا اشغال یا لباس کهنه حتی ندین

نه نه غذا هم ن جون هرروز مردم غذا میخرن براشون اون وقت پول درآمد اصلیشونو سرمایه گذاری میکننن بزار ب ...

چه افغانی چه ایرانی گدا پروردن کار بدیه ، من یک ریال نمیدم بجاش خانواده و بچه معلول میشناسم گدا نیستن و هر هفته کمک میکنم 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد