2777
2789

بارداری دوممه خیلی امید داشتم دختر بشه ولی قسمت نشد البته ان تی احتمال داده ک پسره هنوز آنومالی نرفتم ولی میدونم پسره 

از روز سونوگرافی شوهرم خیلی سردتر شده 

اصلا دیگه با بچه تو شکمم حرف نمیزنه بیخال شده 

دیشبم سر یه موضوع کوچیک داد کشید سرم 

باورتون میشه از دیشب تا صبح آرزوی مرگ میکردم

نه بحاطر جنسیت بچم بخاطر این زندگی لعنتی ک توشم

بخاطر رویاهایی ک داشتم و برباد رفت اخه ازدواج راه دور چی بود خودمو از همه چی محروم کردم از خانواده م از کسایی ک دوسشون دارم از درس از آینده بهتر 

افسردگی گرفتم دعا کنید برام خسته شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دخترخاله منم گفته بودن پسره ولی دختر بود

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

با این روحیه بچه دوم آخه چرا

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

جنسیت بچه تماما به پدر بستگی داره بره با خودش دعوا کنه چیکار با تو داره🫤

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اولش همینه بعد کم کم به شرایط جدید عادت می کنید  دیگه زندگی خیلی جاهاش به دلخواه آدم پیش نمی ره

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یه مدت بگذره خوب میشه

متعجبم مرد که برا پسر بودن بچه این کار رو کنه اکثر میگن دختر ولی پسر دوستن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چ مرگشونه این شوهرا بابا بچه بچه اس لامصب دختر یکی میخواد یکی برا اینکه پسر نشده قهر میکنه حاا یه زن احمقی برا اینکه پسر دار شه رفته بود دعا کرده بود یه چشم نداشته باشم پسر داشته باشم 

وااا 

یکی از دختر ناله میکنه یکی از پسر

به شوهرت بگو نه دختر نه پسر هیچ غلطی برا خانواده نمیکنن هر دو بجز مسولیت هیچی ندارن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

شرمنده ببخش عزیزم به اون شوهر بی فرهنگت بفهمون جنسیت بچه به بدن مرد مربوطه نه زن چند تا مقاله هم تو اینترنت سرچ کنی میاره بهش نشون بده اگه دختر دوست داشت قبل اقدام باید رژیم و برنامه ش میگرفتین و رعایت میکردین

حالا همجنس باشن خیلی خوبه همبازی میشن .باهم میرن با هم میان. به قسمت های خوبش فکر کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".