2777
2789
عنوان

قانون‌جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌خیلی‌عصبی‌شدم‌این‌اواخر‌به‌خاطر‌مشکلاتی‌که‌دارم‌دیگه‌باید‌مسیرمو‌عوض‌کنم‌وگرنه‌توانی‌برام‌نمونده

۱۰۰درصد موفق میشی 

منم بریده بودم دیگه 

وباید تغییر میکردم ۱۵ سال پیش یه کتاب به دستم رسید به نام راز 

اون فهموند که بزرگای تاریخ و بزرگهایی که الان هستن و پولدارا از قانون استفاده میکنن

بازیگران ایرانی مثلا مهران مدیری و نصرالله رادش و ....

همه دارن استفاده میکنن

دلشاد هستم...💍

شیطان باعث گمراهی میشه تو رو ميبره سمت مادیات چیزهای بی ارزش وسوسه میکنه در گوشت ..خدا نوره انرژیه و ...

به‌خدا‌خواسته‌ام‌زیاد‌نیست‌فقط‌می‌خوام‌شوهرم‌درست‌بشه‌ترک‌کنه‌وکنارمون‌باشه‌پونزده‌ساله‌از‌خدا‌همینو‌می‌خوام،🥺

من اول از تلگرام شروع کردم و پیگیر شدم کانال پرورش افکار امیر شریفی و پیج اینستاییشو دنبال میکردم ...

میشه آدرس پیجش بدی منم خیلی به قانون جذب ایمان آوردم چون خیلی چیزهای خوبی جذب کردم تا الان سه تا از آرزوهام برآورده شده

به اعتقاد من و تو نیس از نطر علمی رد شده و دروغه

من‌‌همیشه‌به‌چیزهای‌منفی‌فکر‌کردم‌سرم‌اومد‌مثلا‌بارداری‌اولم‌دوقلو‌بود‌همش‌به‌ذهنم‌میومد‌یکیش‌میمره‌که‌مرد،همش‌منتظر‌اتفاقهای‌بدم‌دیگه‌نمی‌خوام‌حتی‌اگگه‌دروغ‌باشه‌می‌خوام‌مثبت‌فکر‌کنم‌لااقل‌اعصابم‌کمی‌آروم‌شه‌اینقدر‌ذهنم‌آشفته‌است‌که‌فکر‌میکنم‌دارم‌توش‌غرق‌میشم

به اعتقاد من و تو نیس از نطر علمی رد شده و دروغه

دیروز‌با‌خودم‌گفتم‌دیگه‌مثبت‌فکر‌کنم‌ببینم‌میشه‌یا‌نه‌،همیشه‌وقتی‌شوهرم‌بیرون‌میرفت‌اگه‌زنگ‌میزدم‌هیچ‌وقت‌جواب‌نمیداد‌دیروز‌‌امتحانی‌زنگ‌زدم‌گفتمتو‌ذهنم‌گفتم‌جواب‌میده‌و‌داد

عزیزم مشه بگی در مورد رابطه چی خلق کردی؟

عزیزم من قبلا یه ازدواج ناموفق و داغون داشتم خودمم درس نمیخوندم با کمک قانون جذب و تغییر دادن ذهنیتم و تصور اتفاقات خوب تونستم از اون رابطه سمی قبلی جدا بشم وبرم  دانشگاه و درس و کارمند شدم الان و بعد شروع کردم به تصور یک همسر ایده آل در دنیای واقعی هم خودم رو سعی کردم در اون شرایط قرار بدم و خداروشکر تونستم با یه پسر مجرد که سه سال از خودم بزرگتره و کارمند و با پرستیژ و در عین آل خوشتیپ و زیبا ازدواج کردم هر کسی منو میبینه میگه عجب شانسی خیلی شوهرت سر تر از تویه چجوری آنقدر دوستت داره من فقط ذهنم رو عوض کردم خیلی تاثیر گذاشت الان هم دارم روی خونه ایده آلمون فکر میکنم

عزیزم من قبلا یه ازدواج ناموفق و داغون داشتم خودمم درس نمیخوندم با کمک قانون جذب و تغییر دادن ذهنیتم ...

چطور ذهنت تغییر دادی

فاطمه ام🦋🤍💞خدایا شایستگی هم نام بودن فاطمه را به من دادی از تو سپاسگزارم🤍🦋🫀😍

عزیزم من قبلا یه ازدواج ناموفق و داغون داشتم خودمم درس نمیخوندم با کمک قانون جذب و تغییر دادن ذهنیتم ...

دقیقا منم مثل تو  هستم

منم طلاق گرفته بودم ۳سال کسی نمیخواست 

بعد ذهنمو تغییر دادم مثبت فکر کردم 

بعد دیدم مجرد اونم جنتلمن و اقا اومد 

همه چی تمام همه دوسش دارن 

دلشاد هستم...💍

چه‌خوب‌،ولی‌این‌مغز‌،الاغ‌من‌همش‌منفی‌بافه،😭