sevdase مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 22413 عنوان از وقتی عقد کردم خیلی چسب شدم 286 بازدید | 10 پست ما دوسال دوست بودیم اگه بیرون میرفت یا هر چی من به یورم بود اصلا مهم نبود سرگرمی خودمو داشتم الان عقد کردیم همش میشینم ببینم کی محبت میکنه هی زنگمیزنه مثلا اگه قرار ۷ زنگ بزنه میشه ۹ جوری عصبی میشم انگار خیانت کرده چیکار کنم ؟؟؟ 1404/02/20 | 03:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرلین۷۲ عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4121 ول کن تو روخدا از بی کاریهمنم به زمانی اینجوری بودم خوب شد به خودم اومدم چون داشتم دوران خوشمو با این مشنگ بازیام به چخ میدادم همشم از بیکاری و تنش های خانوادگی خودم بود خواننده خاموش از سال ۹۰🥰
الامینا عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 185 اولشه یکم بگذره درست میشی منم به شوهرم گیر میدادم میگف از دوس دختر یهو شدی زنم دور برداشتی 🤦🏼♀️🤣 کلا سعی کن بیخیال باشی هرچی شل تر بگیری اون پیگیر تر میشه.هی بچسبی بهش عاصی میشه
sevdase مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 22413 ول کن تو روخدا از بی کاریهمنم به زمانی اینجوری بودم خوب شد به خودم اومدم چون داشتم دوران خوشمو با ای ... اخه من هم سرکار میرم هم خانواده خوبی دارم من چمه
sevdase مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 22413 اولشه یکم بگذره درست میشی منم به شوهرم گیر میدادم میگف از دوس دختر یهو شدی زنم دور برداشتی 🤦🏼♀️🤣 ... ۴ساعت حالم بد بود تازه بعد ی ساعت حرف زدن مامانم الان آروم شدم جوری اتیشی میشم انگار ی کار خیلی بدی کرده و واقعا دست خودم نیست
مرلین۷۲ عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4121 اخه من هم سرکار میرم هم خانواده خوبی دارم من چمه منم خانواده خوبی دارم و داشتم منظورم از تنش بیماری لوسمی مادرم بود خیلی نگرانش بودم رو اعصاب خودمم تاثیر گزاشتو اینکه این یه دورس میگذره ولی مواظب باش ازت زده نشه خواننده خاموش از سال ۹۰🥰
sevdase مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 22413 منم خانواده خوبی دارم و داشتم منظورم از تنش بیماری لوسمی مادرم بود خیلی نگرانش بودم رو اعصاب خودمم ت ... مامانم همش میگه مرد خر گن قربون صدقه و جنسی من اینجوری خوشم نمیاد وجود خودم یعنی براش مهم نیس
مرلین۷۲ عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4121 مامانم همش میگه مرد خر گن قربون صدقه و جنسی من اینجوری خوشم نمیاد وجود خودم یعنی براش مهم نیس مامانت راست میگ مرد ایرانی جماعت فقط به فکر شکم و خیلی ببخشید عذر میخام پایین شکمبزار ازدواج کنی میفهمی باید یه مدت بری زیر یه سقف البته نگفتم همه اینجورین فقط ۹۰درصدشون اینجورین😄 خواننده خاموش از سال ۹۰🥰