2777
2789
عنوان

از وقتی عقد کردم خیلی چسب شدم

286 بازدید | 10 پست

ما دوسال دوست بودیم اگه بیرون میرفت یا هر چی من به یورم بود اصلا مهم نبود سرگرمی خودمو داشتم 

الان عقد کردیم همش میشینم ببینم کی محبت میکنه هی زنگ‌میزنه مثلا اگه قرار ۷ زنگ بزنه میشه ۹ 

جوری عصبی میشم انگار خیانت کرده چیکار کنم ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن تو روخدا از بی کاریه

منم به زمانی اینجوری بودم خوب شد به خودم اومدم چون داشتم دوران خوشمو با این مشنگ بازیام به چخ میدادم همشم از بیکاری و تنش های خانوادگی خودم بود 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

اولشه یکم بگذره درست میشی 

منم به شوهرم گیر میدادم میگف از دوس دختر یهو شدی زنم دور برداشتی 🤦🏼‍♀️🤣 

کلا سعی کن بیخیال باشی هرچی شل تر بگیری اون پیگیر تر میشه.

هی بچسبی بهش عاصی میشه

ول کن تو روخدا از بی کاریهمنم به زمانی اینجوری بودم خوب شد به خودم اومدم چون داشتم دوران خوشمو با ای ...

اخه من هم سرکار میرم هم خانواده خوبی دارم من چمه

اولشه یکم بگذره درست میشی منم به شوهرم گیر میدادم میگف از دوس دختر یهو شدی زنم دور برداشتی 🤦🏼‍♀️🤣 ...

۴ساعت حالم بد بود تازه بعد ی ساعت حرف زدن مامانم الان آروم شدم 

جوری اتیشی میشم انگار ی کار خیلی بدی کرده و واقعا دست خودم نیست 

اخه من هم سرکار میرم هم خانواده خوبی دارم من چمه

منم خانواده خوبی دارم و داشتم منظورم از تنش بیماری لوسمی مادرم بود خیلی نگرانش بودم رو اعصاب خودمم تاثیر گزاشت

و اینکه این یه دورس میگذره ولی مواظب باش ازت زده نشه

منم خانواده خوبی دارم و داشتم منظورم از تنش بیماری لوسمی مادرم بود خیلی نگرانش بودم رو اعصاب خودمم ت ...

مامانم همش میگه مرد خر گن قربون صدقه و جنسی من اینجوری خوشم نمیاد وجود خودم یعنی براش مهم نیس 

مامانم همش میگه مرد خر گن قربون صدقه و جنسی من اینجوری خوشم نمیاد وجود خودم یعنی براش مهم نیس

مامانت راست میگ مرد ایرانی جماعت فقط به فکر شکم و خیلی ببخشید عذر میخام پایین شکم

بزار ازدواج کنی میفهمی باید یه مدت بری زیر یه سقف 

البته نگفتم همه اینجورین فقط ۹۰درصدشون اینجورین😄