2777
2789
بابا باریک الله.چه قشنگ.خیلیییی خوش ذوقین.اصلا به فکر خودم نرسیده بود.تک تک چیزای که گفتی عالیه

مرسي دوووستم عاشق هديه دادن ب بقيه ام من😍

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     
پس دوستان شب ولنتاین خوب و خوشی را در کنار عشقای ابدیتون با خرس و گل و شکلات یک شام خوشمزه آرزومندم. ...

ممنون عزیزم همچنین شما😘

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ي تيشرت و اسلش ست خريدم + جاسوئيچي خوشگل+ شكلاتاي ولن تاين + قاب عكس روميزي به همراه دو تا از عكس ...

همچین ایده ای که یه جعبه باشه پر از چیزای مختلف و دوست داشتنی خیلیییی خوبه.باید برم تو کارش

من ي تيشرت و اسلش ست خريدم + جاسوئيچي خوشگل+ شكلاتاي ولن تاين + قاب عكس روميزي به همراه دو تا از عكس ...

بابا زرنگ

چه جلو جلو همه چی رو آماده کردی،من تازه الان دارم شکلاتاشو درست میکنم فردام میخوام جعبشو درست کنم

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
چه خانوم مهربونی هستی😍 میدونی مامان یه عشقیه که از بدو تولد با اون عشق پروبال میگیری اما همسر و ف ...

مهربونی از خودته عزیزم😍

صد در صد باهات موافقم

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
بابا زرنگ چه جلو جلو همه چی رو آماده کردی،من تازه الان دارم شکلاتاشو درست میکنم فردام میخوام جعبشو ...

از بس ذوقشو دارم😁😁 كاپ كيك شكلاتي هم درست ميكنم احتمالا

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     

من براش کفش میگیرم با ی شاخه گل رز کیک هویجم درس میکنم خیلی دوس داره 2تام پیتزا سفارش میدم رو پله ها و رو میز رو هم با گلبرگ و شمع تزیین میکنم.تو اقدامم اونروز بی بی چک برمیدارم اگ مثبت بود میگم منفیه شب سوپرایزش میکنم

من براش کفش میگیرم با ی شاخه گل رز کیک هویجم درس میکنم خیلی دوس داره 2تام پیتزا سفارش میدم رو پله ها ...

چه خووووووووووب.چه نی نی خوشبختی که قراره تو روز عشق به وجود بیاد😍😍😍😍