2777
2789
عنوان

مرد خوب مردیه که هنوز لو نرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 37 پست
من دیگه سر شدمفقط از خدا میخوام یه روز بدونع شوهرم زندگی کنمدیشب بعد ۲ سال ازم پرسید هنوز ازم ناراحت ...

عزیزم خیلی خیلی درکت میکنم. ولی فقط بچه ندارم اما توان جدا شدن نداشم. برای شما در جه حد بود رابطشون؟

منم بعد ی سال هر لحظه فک میکنم با اونه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

عزیزم خیلی خیلی درکت میکنم. ولی فقط بچه ندارم اما توان جدا شدن نداشم. برای شما در جه حد بود رابطشون؟ ...

شوهرم با چند نفر همزمان بود

از دختر ۱۸ ساله بگیر تا ۴۰ ساله

شوهرم هیچ خط قرمزی نداره

اصلا ترمز نداره

یه مدت هم عاشق یکیشون شد دختره ولش کرد وشوهرم بدجور شکست

الانم با یه دختره زیر ۲۰ ساله فقط با پول مخشونو میزنه

دخترای الان هم فقط چشمشون پولو میبینه دیگه اصلا براشون مهم نیست طرف متاهل و بیریخت و بد هیکل و سن بالا و بداخلاق و بو کندو هست

بعضی اوقات تعجب میکنم چطور اینو تحمل میکنن واقعا پول ارزششو داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی خیلی درکت میکنم. ولی فقط بچه ندارم اما توان جدا شدن نداشم. برای شما در جه حد بود رابطشون؟ ...

فقط خود خدا میدونه این بچه هام تو گلوم گیر کردن 

واگرنه یه دقیقه هم تحملش نمیکردم

حتی ندار ترین ادم رو زمین بودم باز میرفتم 

فقط خود خدا میدونه این بچه هام تو گلوم گیر کردن واگرنه یه دقیقه هم تحملش نمیکردمحتی ندار ترین ادم رو ...

عزیزم انشالله ک بچه آن بزرگ میشن دکمشو میزنی راحت میشه. فقط ب خودتو بچه هان فک کن همون تا جایی ک میتونی میده بخور بپوش بخر استفاده کن جم کن 

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

شوهرم با چند نفر همزمان بوداز دختر ۱۸ ساله بگیر تا ۴۰ سالهشوهرم هیچ خط قرمزی ندارهاصلا ترمز ندارهیه ...

این دیگ آدم واقعا حالش بهم میخوره .نمیدونم  بعضی زنا چرا فقط پول می بینن اصلن مهم نیس طرف زن داره اصلن ب قول شما  بو کند گثافت میده . ولی شما همون خوبه مادر خوبی هسی بخاطر بچه هات موندی نگفتی ب من چه بچه های اون

این دیگ آدم واقعا حالش بهم میخوره .نمیدونم بعضی زنا چرا فقط پول می بینن اصلن مهم نیس طرف زن داره اص ...

نه نمیتونم ولشون کنم

پسربزرگم۱۶ سالشه نمیتونمم با خودم ببرمش

احتیاج به پدر داره شغل و درامد  و تحصیل و ازدواج باید واسشون محیا بشه من به تنهایی نمیتونم

شوهرمم نمیتونه تنها بدونه من بزرگ کنه

من نبودنی بچه هامو ادم حساب نمیکنه صددر صد مطمئنم ازدواج دوم کنه بچه هامو ول میکنه

عزیزم انشالله ک بچه آن بزرگ میشن دکمشو میزنی راحت میشه. فقط ب خودتو بچه هان فک کن همون تا جایی ک میت ...

اره همین کارو میکنم تنها دلخوشیم بچه هام هستن

شوهرم تنها خوبیش پولدار بودنشه فقط ازش پول میکشم 

به امید روزی که دیگه ریختشو نبینم

نه نمیتونم ولشون کنمپسربزرگم۱۶ سالشه نمیتونمم با خودم ببرمشاحتیاج به پدر داره شغل و درامد و تحصیل و ...

چقد خوبه ک عقلانی داری تصمیم میگیری مادر مسولیت پذیر ب شما میگن واقعا افرین انشالله. موفق باشی عزیزم