برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
ولی من عمیقأ دلم تنگ شده واسه اون استوری هایی که از خوشی ها میذاشتیم الان استوری هارو باز میکنی همه دارن به هم تیکه میندازن بیایید استوری از خوشی هامون بزاریم و انگ خز بودن نزنیم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فستینگ رژیم نیست یه سبک غذا خوردنه ، ولی اگر شما تغذیت رو رعایت کنی این سبک خیلی سرعت لاغر شدنت رو بالا میبره . و اگر دوباره پرخوری رو شروع کنی باز چاق میشی حتی اگر فستینگ باشی . ولی درکل من فستینگ رو خیلی دوست دارم احساس سبکی خیلی خوبی به آدم میده در کنار رعایت غذایی
ولی من عمیقأ دلم تنگ شده واسه اون استوری هایی که از خوشی ها میذاشتیم الان استوری هارو باز میکنی همه دارن به هم تیکه میندازن بیایید استوری از خوشی هامون بزاریم و انگ خز بودن نزنیم