2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زودبرمیگرده

ولی انگار ریما رامین فر با همین روش لاغر کرده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

برای موقع استپ وزنی مناسبه فقط

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ببین فستینگ رژیم نیست یه سبک تغذیه اس که باعث میشه کنترل بیشتری روی غذا خوردنت داشته باشی من خودم با فستینگ خیلی راحتم ریزه خواری نمی‌کنم 

کالری شماری بلدی؟

باید تو اون ۸ ساعتی که فست نیستی هم کالری شماری کنی

اون اسلیو کرده

عه خودش گفت که،البته تو خود سریال گفت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

فستینگ رژیم نیست یه سبک غذا خوردنه ، ولی اگر شما تغذیت رو رعایت کنی این سبک خیلی سرعت لاغر شدنت رو بالا میبره . و اگر دوباره پرخوری رو شروع کنی باز چاق میشی حتی اگر فستینگ باشی . ولی درکل من فستینگ رو خیلی دوست دارم احساس سبکی خیلی خوبی به آدم میده در کنار رعایت غذایی

2790
2823
2791
2779
2792