2777
2789
عنوان

جهیزیه خوب یا خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 137 پست
صددرصد خونه رو زمین خالی زندگی کن،اما خونه برای خودت باشه

پدر شوهرم خونه بالاشهر. ماشین خوب و زندگی خوب داره تو شهرشون هم کلی زمین و خونه و با غو اینا داره بابام هم همینطور چندتا خونه و ماشین داره خب چرا من فقیرانه و تو سختی و با قسط و قرض زندگیم رو شروع کنم و حسرت عروسی و جهیزیه خوب به دلم بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم چطوری بگم

پیام بده یا ویس خودتا لوس کن دختری دیگه باید بلد باشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمی‌گم خونه بده میگم ارزونتر بده به ما اولش بریم رهن کنیم ازش بعد کم کم بخریم ازش ولی باهامون راه بی ...

خوب اینو بیان کن فکر خوبه ایه،

همسرت خونه فردیسو بفروشه بده،بعد حتما مقداری خوانواده میدن،و همینطور که گفتی وام اینایی شرکت همسرت و طلاهای بعد عروسیشو بگو میدی و یه تومنم که میتونید وام مسکن بگیرید

نه دوتومن خونه ای هست که تو فردیس داره میاد تهران ۱۲۰ متری رهن کنه

به نظرم خونه بخر

خونه خیلی مهم تر از جهاز است

مهمون بیاد خونت اینکه خونه واسه خودت باشه و اجاره ای نباشه خیلی مهم تره تا اینکه جهازت خوب باشه

بعدم سال دیگه خونه تو تهرون خیلی گرون تر میشه تا وسایل خونه

من عاااشق زمستونم❤️
پدر شوهرم خونه بالاشهر. ماشین خوب و زندگی خوب داره تو شهرشون هم کلی زمین و خونه و با غو اینا داره با ...

خب با هر دو خانواده پس صحبت کنید.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وی به مادرم بگم راضی بشه تفکرات ۶۰ سال پیش رو داره خیلی یک کلامه

قطعا جهیزیه

وقتی شوهرت می‌تونه خونه بخره و وضعش خوبه 

چرا برا خودت دردسر میخری

بلاخره خونه خودت ک میری باید وسایل داشته باشی ،اول زندگی بجای لذت بردن از جهازت باید با وسایل کهنه سمساری سر کنی و سرافکنده باشی

حتما خونهوقتی حقوقش خوبه بعدا وسیله هات را عوض میکنی. حال و هوات هم عوض میشهولی خونه فردا معلوم نیست ...

خواهرم الان دوتا خونه بالای صد متر داره یکی دیگه هم داره میخوره ماشین خارجی و کلی و طلا و... الان خونش از عروس شیک تر و نو تره ولی همش میگه جلو دوستام خجالت میکشم میان خونم هیچی از جهازم ندارم بس که همه بی‌کیفیت بود همه رو عوض کرده چون اون اول عروسی از همه چی زد از عروسی و جهاز زد تاخونه بخره میگه چه فایده ای داره

اگر از لحاظ مالی ضعیف بودید و پشتوانه نداشتید عاقلانه ش این بود که اول به فکر خونه باشید ولی حالا که پسره حقوقش خوبه خونه داره و پشتوانه پدراتون هم هست به نظرم همون روال عادی عقد و عروسی رو برین الان قشنگ جهازتو باب دلت بخر و بدون استرس لذتتو ببر بعدا خونتونم میخرید . چرا برای خودت فکر مشغولی و حرف و حدیث درست کنی خودتو اذیت نکن .

قطعا جهیزیهوقتی شوهرت می‌تونه خونه بخره و وضعش خوبه چرا برا خودت دردسر میخریبلاخره خونه خودت ک میری ...

کهنه که نمیخرم ایرانی و معمولی و در حد ضرورت مثلاً یخچال کوچک یا فرش ماشینی مبل معمولی و اینا