بهونه میاری چون پسری که عاشقشی رونمیخای فراموش کنی و این باعث میشه احساس کنی چهره خواستگارت به دلت نمیشینه
اگه کیس خوبیه باهاش حرف بزن و آشنا شو همینجوری زدش نکن، مطمئن باش از اخلاقش خوشت بیاد، چهرشم برات خوشایند میشه
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
میخوام فراموش کنم...ب خدا میخوام ولی چطوری؟ چیکار کنم؟ 🥺اشناس بیشتر وقتا میبینمش
عزیزم با همین خواستگارت برو تو آشنایی باور کن اگه اخلاق و رفتارش رو دوست داشته باشی حوری عاشقش میشی که دیگه اون طرف از چشمت نیفته
الکی خودت و شرایطت رو فدای عشق یکطرفه نکن و عمر و فرصتهات رو از دست بدی
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
فقط بگو ببینم چطوری یکی رو دوس میداری که نه پول داره ، و نه اینکه دوستت داره ، این رو بدون که اگه اون رو دوست نداشتی قیافه این یکی به دلت می نشست و الان به خاطر ولنگاری احساساتی داری یه کیس مناسب رو رد میکنی
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود