2777
2789
عنوان

شما از غریبه خوردین من از مامانم 🙂

481 بازدید | 21 پست

همیشه غیر مستقیم تیکه مینداخت بهم با کوچیکترین بحثی که میشد 

ولی اینبار جلوم وایسات و تو چشام نگا کرد و گفت 

تو چی هستی مثلا

یه خواستگار هم نداری بدبخت 

تا من زندم این حرفش یادم نمیره 

جام بودیم دیگه بهش میگفتین مامان؟

چه حسی بهتون دست میداد اگه از مادرتون میخوردین نه غریبه 

بابااااااا 

حالا مگه چیه ؟ مامانا از رو دلسوزی میگن 

حرص میخورن وقتی ما بی خواستگاری میکشیم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارمش برگمشع اینا غریبه پرستن بخدا

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

💔

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دلیل نداشتن خواستگارت چیه. رو اون کار کن تا پیدا کنی 

یک: به ظاهرت خیلی برس.

دو: تو اجتماع فعال باش 

سه: اگه خیلی به ازدواج نیاز داشتی خودت بگرد .

سخت نیست. طرف بیکاره، تحصیل نداره، خوشگل هم نیست اما خاطر خواه داره.

...

من اگر جای شما بودم حالا بسته به سنتون نمیدونم چند سالتونه 

اگر دانشجو نبودم حتما میخوندم و دانشجو میشدم و میرفتم یک شهر دیگه

وگرنه شاغل میشدم کل تایمم رو پر میکردم که خونه نباشم کم کم با وام و قرض یک خونه مستقل برای خودم اجاره میکردم  

بعضی حرفا از نزدیک ترین‌ادمای زندگیت آهن روهم‌خم‌میکنه چ برسه به آدم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

عزیز دلم مشکل از شما نیست 

ازدواج خیلی کم شده انقدر وضع  اقتصادی  افتضاح  شده که پسرا جرات نمیکنن زندگی تشکیل بدن و مورد دیگه اینکه یه سری دختر و زن مطلقه و متاهل مشکل دار و کثافت تو جامعه هستن که دیگه خیلی از پسرا قید ازدواج رو زدن

واقعا متاسفم برای چنین مادری اخه چطور دلش میاد دل بچه ی خودشو بشکنه