2777
2789
عنوان

ارتودنسی

155 بازدید | 26 پست

دکتر بهم از این کشا که بین دو تافک میزارن داده گفته کل روز نمیتونم راحت حرف بزنم یا دهنمو زیاد باز کنم معلم دبستانم فردا چطوری درس بدم تازه بچه ها منو با این سیو و کشا ببین چی میگن و چه طوری حرف بزنم دهنم درد میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درش بیار برو دکتر بگو درش بیاره

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

کش چی من ارتودنسی کردم نداشتم .زنگ بزن بگو برا چند ساعت بر دارم اشکال نداره ؟

بین دوتا فکه توی تابستونم کلاس دارم تا ماه های مدرسه سال جدیدم باید باشه بچه ها چی میگن با بدبخی میتونم حرف بزنم

ماسک بزن که نبیننسعی کن بیشتر از خود بچه ها کمک بخوایکاش میذاشتی مدرسه تعطیل میشد بعد انجام میدادی

چجوری کمک بخوام از بچه ها کلاس که شلوغه باید داد بزنم بعد تا ماه های مدرسه هم هست اینکلشو چجوری ماسک بزنم

بین دوتا فکه توی تابستونم کلاس دارم تا ماه های مدرسه سال جدیدم باید باشه بچه ها چی میگن با بدبخی میت ...

عادت میکنی منم ارتودنسی کردم اولاش سخت بود . من دوسال نیم داشتم تا یکسال ونیم هم قالب شفاف بعدش 

عادت میکنی منم ارتودنسی کردم اولاش سخت بود . من دوسال نیم داشتم تا یکسال ونیم هم قالب شفاف بعدش

بچه ها چی میگن بعد با این وضع توی کلاس به شلوغی که باید داد بزنم چیکار کنم

ماسک نمیتونم چی بهشون بگم بعد اصلا نمیتونم درست صحبت کنم چجوری درس بدم

منم اوایل نمیتونستم صحبت کنم چیزی بخورم زخم میشد درد داشتم  دهنم تا عادت کردم طول کشید بعد درشون اوردم بدم میومد حس بدی داشتم دوست داشتم باشن  😅😅😅