2777
2789
عنوان

نمی دونم چی کار کنم 🥺

67 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ، من ۲۴ سالمه و دانشجوی سال آخر دانشگاه فرهنگیان هستم ، ایشالا از مهر امسال معلم می شم . 

خواهرم تابستون می خواد برای گواهینامه بره کلاس ، ولی انگار من می ترسم برم با خواهرم با یه استاد بدتر هول کنم ، یا اینکه اصلا آزمون قبول نشم چون شنیده بودم یه نفر برای هجدهمین بار قبول شده 🤦‍♀️ ، مامانم می گه سال دیگه برو ، بذار اول خواهرت یاد بگیره ، بعد برو .از یه طرف هم‌امسال می خوام ریاضی های اول تا ششم رو دوره کنم و به کلاس خودآرایی برم .شنیده بودم یه نفر از بچه های کلاس هم با خواهرش کلاس رانندگی رفته بوده ، که خیلی اذیت می شن ‌و همکلاسیمون به من گفت ای کاش با خواهرم نمی رفتم ، خیلی استرس و عذاب کشیدم ‌ .

نمی دونم انگار خیلی ترسیدم ، نظرتون چیه امسال با خواهرم برم یا سال بعد بذارم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید بترسی؟! مگه خودت رو باور نداری؟

چرا خودمو باور دارم ، ولی می ترسم با خواهرم برم بهم نگرانی وارد شه ، مثل یکی از همکلاسی هامون که گفتم ، چون یه خورده استرسی ام 

بگو نمیخوام یاد بگیرماین بهانه های مسخره چیه؟منو خواهرم باهم گواهینامه گرفتیم، یه درصد مسخره‌بازی ها ...

من کی بهانه می یارم 😐😐😐😐😐 ، این چه طرز صحبت کردنه آخه 😐😐

من که اول آخر یاد می گیرم چون هر آدمی باید بلد باشه مرد و زن هم نداره ، فقط دلایلم گفتم . 

چرا خودمو باور دارم ، ولی می ترسم با خواهرم برم بهم نگرانی وارد شه ، مثل یکی از همکلاسی هامون که گفت ...

به نظرم با ترسهات رو به رو بشو، تو میتونی انجامش بدی. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓