2777
2789
عنوان

نمی دونم چی کار کنم 🥺

67 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ، من ۲۴ سالمه و دانشجوی سال آخر دانشگاه فرهنگیان هستم ، ایشالا از مهر امسال معلم می شم . 


خواهرم تابستون می خواد برای گواهینامه بره کلاس ، ولی انگار من می ترسم برم با خواهرم با یه استاد بدتر هول کنم ، یا اینکه اصلا آزمون قبول نشم چون شنیده بودم یه نفر برای هجدهمین بار قبول شده 🤦‍♀️ ، مامانم می گه سال دیگه برو ، بذار اول خواهرت یاد بگیره ، بعد برو .از یه طرف هم‌امسال می خوام ریاضی های اول تا ششم رو دوره کنم و به کلاس خودآرایی برم .شنیده بودم یه نفر از بچه های کلاس هم با خواهرش کلاس رانندگی رفته بوده ، که خیلی اذیت می شن ‌و همکلاسیمون به من گفت ای کاش با خواهرم نمی رفتم ، خیلی استرس و عذاب کشیدم ‌ .


نمی دونم انگار خیلی ترسیدم ، نظرتون چیه امسال با خواهرم برم یا سال بعد بذارم ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید بترسی؟! مگه خودت رو باور نداری؟

چرا خودمو باور دارم ، ولی می ترسم با خواهرم برم بهم نگرانی وارد شه ، مثل یکی از همکلاسی هامون که گفتم ، چون یه خورده استرسی ام 

بگو نمیخوام یاد بگیرماین بهانه های مسخره چیه؟منو خواهرم باهم گواهینامه گرفتیم، یه درصد مسخره‌بازی ها ...

من کی بهانه می یارم 😐😐😐😐😐 ، این چه طرز صحبت کردنه آخه 😐😐

من که اول آخر یاد می گیرم چون هر آدمی باید بلد باشه مرد و زن هم نداره ، فقط دلایلم گفتم . 

چرا خودمو باور دارم ، ولی می ترسم با خواهرم برم بهم نگرانی وارد شه ، مثل یکی از همکلاسی هامون که گفت ...

به نظرم با ترسهات رو به رو بشو، تو میتونی انجامش بدی. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792