2777
2789
عنوان

کراشم🥲🥲🥲😪

91 بازدید | 15 پست

وای روبه رومون دارن خونه میسازن عجله ای رفتم تراس خیلییییی شلخته بودم افتضاح همینجوری شال انداختم رفتم واییی داشت نگام میکرد هی دلم میخواس نظرشو جلب کنم نمیدونم ریدم یا چی😭😭😭😭

کورد✌️

ریدی 😭😂

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خداااا😭😭😭😭😭😭😭بیا پروندم

فردا خوشگل کن برو با شال😂😭

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

نه بابابخوادت بهم ریخته ات هم براش جذابه

خب باید اون بدبختم منو خوشکل ببینه جذب شه بعد به خواستنو نخواستن میرسیم وااای البته من کلا بی ارایش میرفتم تراس اینجور نیس خیلی داغون باشم بی ارایش ولی موهام شلخته بافت موهام یکی درمیود دراومده بود 😂😂😂😂

کورد✌️

اتفاقا اینجوری دل آدم بیشتر میره😂

منم دیشب سر یه ماجرایی هی بیرونو باید میدیدم از پنجره تا دو سه شب

با تیشرت گل منگلی

متاسفانه مغازه رو به رویی ام که چنتا پسرن باز بودن

هیجی دیه

مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟

فردا خوشگل کن برو با شال😂😭

شال که دارم اصلا بدون شال نمیرم یا بدون لباس نمیرم ولی خب گند زدم دلشم‌بخواد پسره پرو همه دلخوشیم موهام خیلیییی بلند تا پایین باسنم میاد میگم ولش کن حتما به موهام نگا کرده😂😂😂😂

کورد✌️

هیچی نمیشه 😂گند نزدی زیاد بعضی وقتا از این حالتای مسخره هم خوششون میاد 🥴

والا این بدبخت تا حالا با لباس درس درمون منو ندیده هر بااار دید ساحلی گل گلی تنم بود ولش کن اینم روش😂😂😂

کورد✌️

خب باید اون بدبختم منو خوشکل ببینه جذب شه بعد به خواستنو نخواستن میرسیم وااای البته من کلا بی ارایش ...

ببین من ی بار شبیه غول بودم 

رفتم داخل سالن خونه

مهمون داشتیم و نمی‌دونستم

خیلی هم بهم ریخته بودم طرف منو دید و اومد خواستگاری 

شاید اصلا همین الان بیشتر خوشش اومده

ببین من ی بار شبیه غول بودم رفتم داخل سالن خونهمهمون داشتیم و نمی‌دونستمخیلی هم بهم ریخته بودم طرف م ...

وااای دهنت سرویس منم خودمو غول تصور کردم دیروز اینم رفتم‌همینجوری زل زده بود بهم😂😂😂

کورد✌️

والا این بدبخت تا حالا با لباس درس درمون منو ندیده هر بااار دید ساحلی گل گلی تنم بود ولش کن اینم روش ...

فدا سرت ...

من خودم چیتان پیتانیم ولی کراشم بار ها در مواقع زشت بودنم دیده منو 😂معدود باری منو خوشگل دیده برگاش ریخته بود 😂

You're all the things I've got to remember