خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
خب باید اون بدبختم منو خوشکل ببینه جذب شه بعد به خواستنو نخواستن میرسیم وااای البته من کلا بی ارایش میرفتم تراس اینجور نیس خیلی داغون باشم بی ارایش ولی موهام شلخته بافت موهام یکی درمیود دراومده بود 😂😂😂😂
شال که دارم اصلا بدون شال نمیرم یا بدون لباس نمیرم ولی خب گند زدم دلشمبخواد پسره پرو همه دلخوشیم موهام خیلیییی بلند تا پایین باسنم میاد میگم ولش کن حتما به موهام نگا کرده😂😂😂😂