2777
2789
عنوان

شوهرم همه چیزو به خانوادم میگه

388 بازدید | 27 پست

همه ی دعواهامونو به خانوادم زنگ میزنه میگه . دیگه ارزش ‌و احترامی پیش اونا برام باقی نذاشته.

خیلی بهش گفتم همه چیزو نگو ولی میگه بازم.

دیگه نمی‌دونم چیکار کنم. آبرو واسم نذاشته😔

دیگه خانوادم مثل قبل بهم احترام نمیذارن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب خانوادت بگو هر وقت زنگ زد بگن جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود قطع کنن

نه جدی بگن مهریه دخترمونو بده بفرستش خونه خودمون

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

ب خانوادت بگو هر وقت زنگ زد بگن جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود قطع کنننه جدی بگن مهریه دخترمونو بده ...

اونا نمیتونن اینجوری بگن بهش. بی عرضه ان. زورشون فقط به من میرسه.

بعدشم یه بار به بابام گفتم مشکلمونو حل کن، اومد بدتر دعوا راه انداخت و این وسط، مشکل من رو هوا موند. بحث کلا کشیده شد یه سمت دیگه.

دقیقا منم همینو بهشون میگم ولی دلشون نمیاد اذیتش کنن. اما احترام من از بین رفته این وسط.

عزیزم حق با کاربر آیانان هست باید پدرت یبار محکم باهاش برخورد کنه که دست از کارش بکشه 

بقول کاربر آیانان شوهر احمق منم تا تقی به توق میخورد زنگ میزد می گفت در صورتی که من یبار هم تو کل زندگی مشترک زنگ نزدم بگم تا اینکه یبار بابام باهاش برخورد کرد گفت مرد گنده خجالت نمی کشی تا چیزی میشه زنگ میزنی دیگه نبینم بزنی از اون به بعد دیگه نزد اینم بگم اگه از حالا جلوش رو نگیری سالیان سال اینطور ادامه میده من که این طور بود 🤦🏻‍♀️

چن بار باید بگن منم چنبار دعواش کردن با یبار نمیفهمن احمقا هر دفعه که زنگ میزنه دعواش کنن بگن خودت م ...

متاسفانه خانوادم اینجوری نمیگن بهش. مخصوصا مامانم خیلی پرروش کرده اه

عزیزم حق با کاربر آیانان هست باید پدرت یبار محکم باهاش برخورد کنه که دست از کارش بکشه بقول کاربر آیا ...

من به تنهایی چیکار میتونم بکنم؟ من نه شوهرمو تونستم آدم کنم، نه پدر مادرمو. پدرمادرم فقط پیش من شاخ میشن. پیش داماد، سکوت میکنن و نمی‌زنن توی دهنش. من چه غلطی بکنم وسط این بیشعورها؟

متاسفانه خانوادم اینجوری نمیگن بهش. مخصوصا مامانم خیلی پرروش کرده اه

همین مشکلت اینجاس وگرنه جرات نمیکرد مال منم پر رو شده بود ولی بعدش دیدن خیلی پاشو از گلیمش درازتر کرده دمشو چیدن...الانم پیش خودم پر رو بازی درمیاره ولی دیگه اون غلطا رو نمیکنه که بقیه رو خبر کنه