2777
2789
عنوان

تروخدا بدون اینکه مسخرم کنی بیا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 31 پست
بزین از نظر بهداشت و سلامت که مطمئنم خودتم مسدونی اصلا جالب نیست اگه واس دل خودته مصنوعی بگیر با چسب ...

ن اصلا مصنوعی دوس‌ندارم💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

لاک نماز های خوشگل و رنگارنگ بگیر بزن اکلیلی ساده 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری انلاین شاپ ها ناخن مصنوعی درست میکنن با مواد کاشت میتونی اونارو بخری هروقت خواستی میچسبونی هر وقت هم نخواستی در میاری

من تعریفشو شنیدم که محکمم هستن

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

منم عین ت ...من ژلیش کردم و نمازم میخونم ...ببین همیشه خدا می‌بخشد بنده خدا نمیبخشه

من یکبار با ناخن کاشت وضو گرفتم و نماز خوندم یک اتفاق بد واسم اوفتاد حس میکنم بخاطر قانون شکنی بود💔😓دیگ نمیخونم با ناخن کاشت

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ناخن مصنویی بچسبون حداقلتنوعش هم زیادهقیمتش هم کمتره

عزیزم مصنوعی دوس ندارمممم💔😓

منظورم اینه که تنها نیستی منم دوست دارم ولی به خاطر غسل و نماز نمیتونم خیلی خیلی دوست دارم ولی نمیشه ...

میدونم عزیزم اخرش راجب بهشت چی گفتی عزیزم؟❤

یه سری انلاین شاپ ها ناخن مصنوعی درست میکنن با مواد کاشت میتونی اونارو بخری هروقت خواستی میچسبونی هر ...

اره خودمم شنیدم قیمتش ۴۵۰تومنه و میگن دو سه بار قابل استفادا هست چونک چسب زیرش می‌مونه و خراب میشه قالبش💔😓

خب اگه ناخنای خودت خوب بلند میشه و قشنگه ،برو مانیکور کن یه ارایشگاه تمیز و بده برات لاک بزنن و طراح ...

تو ذهنمه برم مانیکور کنم

اخ چقدر شبیه منی یکبار کاشت انجام دادم دلم طاقت نیاورد برداشتمش

خواهرررر من سه بار کاشتم و به سختی درشون آوردم😭بمیرم برای دلم سنی ندارم ۲۰ ۲۱ چقدر تو دلمه ک چندماه رو دستم باشه و برم مرتب طرح و رنگ مختلف بزنم😭کاش خدا حداقل واسم با یچیزی خوبی جبران کنه💔😓

خواهرررر من سه بار کاشتم و به سختی درشون آوردم😭بمیرم برای دلم سنی ندارم ۲۰ ۲۱ چقدر تو دلمه ک چندماه ...

عزیزمممم اشکال نداره درکت میکنم اعتقاداتمون هست دیگه باید تحمل کنیم ایشالا خدا یه جور دیگه برات جبران میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج