2777
2789
عنوان

تروخدا بدون اینکه مسخرم کنی بیا😭

293 بازدید | 31 پست

سلام عزیزانم

اصلا مذهبی نیستم اما نماز و قران میخونم

من خیلییی زیاد علاقه ب کاشت ناخن دارم خب حدود۵۰۰ تومنی هست و هردفعه میکارم بعداز یک هفته درش میارم چونک غسل و وضو باطل میکنه چیکارکنم😭😭میگن جبیره قبول نیس چونک خودت ب عمد ناخن کاشتی ن زخم یا چیزی شده😭ناخن هام بلنده اما خیلی ب کاشت ناخن علاقه دارم😭چیکارکنم یک راه جلوم بزارید💔😓هروقت می‌بینم اطرافیانم میکارن واسشون خیلی خوشحال میشم و خودم قلبم می‌شکنه ک چرا من نمیتونم بخاطر غسل و وضو💔💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیوونه اکستنشن مژه ام ولی به خاطر وضو نمیتونم بزارم😩😩😩

منم واسه ناخن😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

منم مثل توام اینقدر دوست دارم که نگو ولی دلخوشم به این که میگن بهشت رو بها میدن نه به بهانه

عزیزم متوجه نشدم چی گفتی؟❤

بزین از نظر بهداشت و سلامت که مطمئنم خودتم مسدونی اصلا جالب نیست 

اگه واس دل خودته مصنوعی بگیر با چسب موقت 

هم جایی رفتی داری 

هم اینکه خواستی راحت درشون میاری 

هم دیگه تو کارای روزمرت اذیت نمیشی

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

از این ناخن مصنوعی ها بگیر با چسب میزنن

وای ن دوس‌ندارم😓💔