2777
2789
عنوان

تجربه رسیدن به کسی که دوسش داری

233 بازدید | 27 پست

بچه ها این تاپیک یه قانون داره و اونم اینه که کسی حرف منفی نزنه فقط میخوایم حس خوب از این تاپیک بگیریم😘

و اما سوالم بچه ها شده یکیو خیلی دلی قلبی هرچی که اسمشو میذارید😀دوست داشته باشید یعنی یه دوست داشتن سالم و حالا با طرف یا دوست معمولی باشید یا همکار یا فامیل و ژرف خودش هم در کمال ناباوریتون بهتون علاقه مند شه،؟ اگه تجربه اش رو دارید یالا بیاید تعریف کنید🥺❤️فقط میخوایم حس امید و حس قشنگ بگیریم از نوشته هاتون🥰

مثل اینکه داره بهم علاقه مند میشه

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی رو دوس دارم ولی میترسم بهش بگم 😅راستش منو جدی نمیگیرهفکر میکنه من بچه م ..من ۲۳ سالمه اما صو ...

منم همینم 😬بیبی فیسا اتفاقا خیلی تاز و ظرفین این یه نوع ویژگی مثبت در توئه به نظرم من خودم هیچوقت دوست نداشتم گنده منده بزنم😀

تعریف کن دیگه عزیییزم🙈

تو تاپیکم یک بار کامل توضیح دادم بازم میگم اشکالی نداره 

آقا ما از یکی خوشمون میومد که تو ی اکیپ بودیم 

باهاش حرف میزدیم و تقریبا دوست شدیم و ایدی تلگرام همو داشتیم حرف میزدیم یکم اون یکم دیر سین میزد و من همون لحضه که پیام میداد جوابشو میداد یک بار برگشت گفت که تو پیوی من میخوابی؟حالا من اینطوری بودم که نه بیکاری چیزی ام

شاید طرف خودش فهمیده بود بهش علاقه داشتم چون حرفامو تکرار میکرد و منم ازش پرسیدم چرا انقدر حرفامو تکرار میکند  گفته بود حرف زدنت با من جالبه منم که عادت داشتم با توجیح کش بدم گفتم که مدل حرف زدنم تو چت همینطوریه 

یک بار کلا بد حرف زده بود متوجه شده بود که من ناراحت شدم اومد گفت که راستی اگه امروز بد حرف زدم به دل نگیر و اینجور چیزا 

بعد از این ما باهام چت نکردیم 

اما وقتی جمع میشیدم تو دور هم این خیلی خیره نگاه میکرد اصلا گاهی وقتا خودمم تعجب میکردم فکر کن یک بار ۱۰دقیقه بهم زل زده بود اصلا ما میگیم که یک باره این اتفاق می افته اما چند بار دیگه هم این اتفاق افتاد اصلا بدون هیچ حرفی فقط نگاه میکرد و میخواست توجهم رو به خودش جلب کنه وقتی هم که من توجهم بهش جلب میشد ی نگاه میکردم بهش و بعدش دیگه بهش زل نمیردم و نگاه نمیکرد این طرفم خب قدش بلنده چند بار اومده بود بهم چسبیده بود و منم اصلااا کنار نرفتممم 

گفته بودم که توجهم رو میخواست به خودش جلب کنه وقتی دید توجهم به خودش جلب شده و من جدیدا نگاهش میکنم متوجه نگاهم میشدا اما اصلا نگاه نمیکرد بهم

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

تو تاپیکم یک بار کامل توضیح دادم بازم میگم اشکالی نداره آقا ما از یکی خوشمون میومد که تو ی اکیپ بودی ...

این از تو خوشش میاد و این کارا داره میکنه که نخ بده تو بری سمتش یه ذره خودشیفته و حق به جانب میزنه ولی مطمئن باش اگه نری سمتش ولی تو جمع باهاش خوش اخلاق و اوکی باشی خودش میاد شک نکن. مرسی که تعریف کردی😘