تو تاپیکم یک بار کامل توضیح دادم بازم میگم اشکالی نداره
آقا ما از یکی خوشمون میومد که تو ی اکیپ بودیم
باهاش حرف میزدیم و تقریبا دوست شدیم و ایدی تلگرام همو داشتیم حرف میزدیم یکم اون یکم دیر سین میزد و من همون لحضه که پیام میداد جوابشو میداد یک بار برگشت گفت که تو پیوی من میخوابی؟حالا من اینطوری بودم که نه بیکاری چیزی ام
شاید طرف خودش فهمیده بود بهش علاقه داشتم چون حرفامو تکرار میکرد و منم ازش پرسیدم چرا انقدر حرفامو تکرار میکند گفته بود حرف زدنت با من جالبه منم که عادت داشتم با توجیح کش بدم گفتم که مدل حرف زدنم تو چت همینطوریه
یک بار کلا بد حرف زده بود متوجه شده بود که من ناراحت شدم اومد گفت که راستی اگه امروز بد حرف زدم به دل نگیر و اینجور چیزا
بعد از این ما باهام چت نکردیم
اما وقتی جمع میشیدم تو دور هم این خیلی خیره نگاه میکرد اصلا گاهی وقتا خودمم تعجب میکردم فکر کن یک بار ۱۰دقیقه بهم زل زده بود اصلا ما میگیم که یک باره این اتفاق می افته اما چند بار دیگه هم این اتفاق افتاد اصلا بدون هیچ حرفی فقط نگاه میکرد و میخواست توجهم رو به خودش جلب کنه وقتی هم که من توجهم بهش جلب میشد ی نگاه میکردم بهش و بعدش دیگه بهش زل نمیردم و نگاه نمیکرد این طرفم خب قدش بلنده چند بار اومده بود بهم چسبیده بود و منم اصلااا کنار نرفتممم
گفته بودم که توجهم رو میخواست به خودش جلب کنه وقتی دید توجهم به خودش جلب شده و من جدیدا نگاهش میکنم متوجه نگاهم میشدا اما اصلا نگاه نمیکرد بهم