2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 39856 بازدید | 1657 پست
#ختم_مجرب_بخت_گشایی 🍃🌹جهت رفع گرفتاری و بخت گشایی 🍃🌹شما باید: ✨دعای مقنعه را بنویسید روزها گوشه ...

خیلی ممنون عزیزم اگر حاجت گرفتم یه نذری هم دارم شماهم تو ثواب نذرم شریک هستید هروقت اداش کردم 🙏🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی اعداد ۱۴ ببینی ؟

مثلا میری بیرون چشمت میفته ب پلاک ۱۴

بعدش ساعتونگاه میکنی میبینی زده ۱۴

میری ی گیره مو بخری میبینی روش زده ۱۴

چشمت میفته ب ی کاغذ از زمین میبینی روش نوشته ۱۴

یهومیبینی رفیقت ۱۴:۱۴ رو برات میفرسته

یا همش چشمت میفته به ساعت ۱۴توشه و...

ممنون بابت این همه وقت که گذاشتی که تایپ کردی امیدوارم همیشه سلامتی همراه تو و خانوادت باشه شاید حق ...

منم برات دعا میکنم .هر موقع رفتم امام رضا ازش میخوام دلتو شاد کنه.دلت رو اروم کنه.ما بنده ها طاقت نداریم.از خدا میخوام بهت صبر و طاقت بده.قوی بشی.ببین من توی تمام مراحل زندگیم یه بحران داشتم ولی همیشه جنبه مثبتش رو دیدم.من کسی بودم که از محرم خودم،در امان نبودم.روزا و شبای سختی بم گذشت،اون روزا خیلی منکر خدا شدم.ولی وقتی عقلم بیشتر رسید،خدارو شکر کردم که مواظبم بود اتفاق غیرقابل جبرانی برام نبوفتاد.من از بنده ضربه خوردم،ولی خداهوامو داشت و من نمیفهمیدم.خدا همیشه کنارته تمام اون لحظه هایی ک درد میکشی و فک میکنی چقد بی رحم که صداتو نمیشنوه.خدا برات یه کارایی میکنه که شاید هیچوقت متوجهش نیستی.

امیدوارم توفیق رسیدن به این نقطه رو داشته باشی و باتموم وجود خودتو به خدابسپاری .روزی که هیج توقعی ازش نداری،اون روز برات قشنگیاش نشون میده

سلام اسی جون منم با پسری در ارتباطم خانوادش مخالفن پسره هم مراعات اونا رو میکنه فعلن در مورده من چیز ...

سلام امتحان کن شاید جواب داد

این دعای زیر رو به نیت راضی شدن خانواده اش بخون

به مدت ۹ روز پشت سرهم، روزی ۱۴ مرتبه دعای زیر را بخوانید: 

اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بَحَقَّ وَلِیَّکَ مُحَمَدِّ بن عَلیًّ عَلَیهِ السَّلامُ اِلاّ جُدْتَ بِهِ عَلَیَّ مِنْ فَضْلِکَ وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَیَّ مِنْ وُسْعِکَ وَ وَسَّعَتَ عَلَیَّ رِزْقَکَ وَ اَغْنَیْتَنی عَمَّنْ سِواکَ وَ جَعَلْتَ حاجَتی اَلَیْکَ وَ قَضاها عَلَیْکَ اِنَّکَ لِما تَشاءُ قَدیر. 

همین الان که اینو گفتید هم رفتم سایتش هم پی دی اف رو نگا کردم و چیزی در این مورد ندیدم😐

عزیزم دعابزای دیدار با شخص مورد نظر داری؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

نمازشو خوندید؟عزیزم بیشتر از بلاها حفظ میکنه منم تاثیری تو بخت ندیدم تابحال از حرز#ختم_مجرب_بخت_گشای ...

پول دادیم و خودشون واسمون خوندن که اشتباهی نخونیم اونا بهتر بلدن

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍

نمازشو خوندید؟عزیزم بیشتر از بلاها حفظ میکنه منم تاثیری تو بخت ندیدم تابحال از حرز#ختم_مجرب_بخت_گشای ...

مرسی گلم 

حاجت روا باشید

من رو دعا کنید لطفا🥰

خدایا شکرت که منو در مسیر هدفم قرار دادی، درست در زمانی که هیچ رمقی نبود🤍ان شاءالله دندانپزشکی تهران😍

شاید نباید همه حرز ها یکجا به خودتون ببندید

نمیدونم شاید ولی همشون دعای قرآنی هستن و فکر نکنم تداخل دارن🤔نمیدونم

به مدت ۹ روز پشت سرهم، روزی ۱۴ مرتبه دعای زیر را بخوانید: اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بَحَقَّ وَلِیَ ...

عزیزم خاهرم ک کنکور داده میخاد دعوت ب مصاحبه فرهنگیان بشه هم همینطوری بخونن؟؟