2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 39876 بازدید | 1657 پست

به نقل از مرحوم طبرسی رحمه الله ،حسین بن خالد می گوید: من از مردم۳۰۰۰۰۰درهم طلبکاربودم و عده ای نیز ۴۰۰۰۰۰ درهم از من طلب داشتند بدهکاران پولهایم را نمی دادند و طلبکاران نیز بر گرفتن پولهایشان اصرار داشتند

تا آنکه در موسم حج مخفیانه به حج رفتم تا به خدمت امام رضا علیه السلام عرض حاجت کنم در حج نتوانستم خود را به امام برسانم اما از طریق نامه ای احوالات خویش را بیان کردم

حضرتش در حاشیه نامه نوشتند بعد از هر نماز واجب این دعا را سه مرتبه بخوان :اللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَرحَمَنی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَرضِیَ عَنّی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَغفِرَلی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْتَ).درستیکه حاجت تو برآورده خواهد شد حسین بن خالد می گوید:من بر این دعا مداومت کردم به خدا قسم که چهار ماه نگذشته بود که پولهایی که در دست مردم داشتم. گرفتم و قرض های خود را نیز اداء کرده و ۱۰۰۰۰۰ درهم نیز به دست آوردم . این دعا نیز به تجربه ثابت شده است.

یکی از قویترین موارد دعا برای قبولی در کنکور خواندن دعاهای زیر است که باید در روز امتحان و پیش از خروج از منزل انجام شود. این دعا به ترتیب زیر خوانده می‌شود:

پیش از رفتن به جلسه کنکور پنج مرتبه صلوات بفرستید.

7 مرتبه آیه الکرسی را بخوانید.

7 مرتبه ذکر ” بسم الله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم” را تکرار کنید.

ذکر زیر را به خاطر بسپارد و به طور مداوم تا زمانیکه در جلسه کنکور حاضر می‌شوید و برگه امتحانی را می‌گیرید، تکرار کنید:

یا صَمَد انتَ ثِقَتی و رَجایی یا صمد عَلیکَ تَوَکَلتُ یا الله یا الله یا الله .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حضرت صادق علیه السلام می فرماید :اگر کسی در دو ماه پیاپی هر روز چهارصد مرتبه این دعا بخواند خدا علم بسیار یا مال بسیار او را کرامت فرماید.

دعا:

اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذی لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَیُّ

آمرزش خواهم از خدایی که معبودی جز او نیست زنده

الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمی وَ جُرْمی

و پاینده و بخشاینده و مهربان پدیدآرنده آسمانها و زمین (آمرزش ) از تمام ستمکاری و جنایت

وَ اِسْرافی عَلی نَفْسی وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

و زیاده روی بر خود و بسویش توبه کنم

سوره ذاریات» را بنویسد و برگردن دختری ببندد که شوهر نکرده به لطف خداوند به زودی ازدواج می کند.(6)

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پی نوشت:

(1)مجمع البیان،ج9، ص252

(2)الدعوات، ص243

(3) ثواب الاعمال، ص115

(4)تفسیرالبرهان، ج5، ص155

(5) همان

(6) قرآن درمانی روحی وجسمی، ص226

منبع: «قرآن درمانی روحی و جسمی، محسن آشتیانی، سید محسن موسوی»

این دعای پیامبر از سوره انبیا بر گرفته شده است. این دعا همچنین به عنوان دعای سریع الاجابه برای بچه دار شدن شناخته می شود.

این آیه قرآن را نیز میتوان برای دعای فرزند دار شدن در قنوت نماز ها قرائت کنید.

این دعا به صورت زیر است:

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ»

پروردگاراً مرا تنها مگذار و (فرزندی به‌عنوان وارث به من عطا فرما و البته که) تو خود، بهترین وارثان هستی.

سوره انبیا، آیه 89

صلوات حضرت فاطمه که یک دعا برای نگهداری جنین است:

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.

پروردگارا درود تو بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر بزرگوار او و فرزندان عزیزش و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی.

روش فرستادن صلوات: 

رو به قبله صلوات بفرستید

با احساس و توجه قلبی صلوات بفرستید

تا ۳ روز این صلوات را بفرستید

از امیرالمونین حضرت علی (ع) دعایی نقل شده است که 100 درصد برای حاجت گرفتن مجرب و موثر است وجود دارد. مردی در مورد قدرت جادویی این دعا برای براورده شدن حاجت نقل کرده است که به خدمت حضرت علی (ع) رسیده و از مستجاب نشدن دعاهایش گله کردند ،امیر المومنین این دعا را به او توصیه می کند: (به جای کذا و کذا که در آخر دعا نوشته شده حاجت خود را بخواهید)

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِاسْمِکَ الْعَظیمِ الاَعْظَمِ الاَجَلِّ الاَکْرَمِ الْمَخْزوُنِ الْمَکْنُونِ النُّورِ الْحَقِّ الْبُرْهانِ الْمُبینَ الَّذى هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ وَ نُورٌ مِنْ نُورٍ وَ نُورٌ فى نُورٍ وَ نُورٌ عَلى کُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ فَوْقَ کُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ تُضیئُ بِهِ کُلُّ ظُلْمَهٍ وَ یُکْسَرُ بِهِ کُلُّ شِدَّهٍ وَ کُلُّ شَیْطانٍ مَریدٍ وَ کُلُّ جَبارٍ عَنیدٍ لا تَقِرُّبِهِ اَرْضٌ وَلایَقُومُ بِهِ سَمآءٌ

برای ایجاد صلح و آشتی و رفع هر گونه بحث و اختلاف میان زن و شوهر، پدر و پسر، مادر و دختر و در مجموع اعضای خانواده، آیه الکرسی شریفه را بیست و یکبار (پس از هر بار قرائت آیه الکرسی یکبار هم معوذتین بخواند) بر مقداری نمک بخواند و نمک را در چهارگوشه منزل بپاشد.

در هنگام پاشیدن نمک هم یکبار آیه الکرسی بخواند. سپس نمک پاشیده شده باید تا مدت سه روز در آن مکان باقی بماند و روز سوم به بعد آنرا جمع کند. عمل فوق به اذن خداوند تبارک و تعالی بسیار مجرب و موثر است.(برگرفته از کتاب کنوز آل محمد استاد بابایی)

خواندن آیه زیر و اتصال آن به همسرتان می تواند باعث شود که همسرتان مطیع امر و فرمان شما باشد و در حقیقت این دعا رام کردن شوهرتن عمل می کند. دعای زیر را برای مطیع کردن همسرتان 110 مرتبه بخوانید.

« یَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ یَا رَازِقَ کُلِّ مَرْزُوقٍ یَا مَالِکَ کُلِّ مَمْلُوکٍ یَا کَاشِفَ کُلِّ مَکْرُوبٍ یَا فَارِجَ کُلِّ مَهْمُومٍ یَا رَاحِمَ کُلِّ مَرْحُومٍ یَا نَاصِرَ کُلِّ مَخْذُولٍ یَا سَاتِرَ کُلِّ مَعْیُوبٍ یَا مَلْجَأَ کُلِّ مَطْرُودٍ »

دستورالعمل دعای زبان بند خانواده شوهر به این گونه است که در ابتدا باید همراه با نیت خالصانه و با تقرب به درگاه الهی و با طهارت و وضو آن را بنویسید و در زمینی هموار دفن کنید و سنگی بزرگ بر روی آن بگذارید تا دعای زبان بند خانواده شوهر موثر واقع شود: (همچنین نگاه کنید به دعای عزیز شدن نزد خانواده شوهر)

« بسم الله الرحمن الرحیم. بسم الله وحده و بالله استعین علیک و استغیث علیک خیرک بی عینیک و شرک بین قدمیک عقدت لسانک و عقدت قلبک علی محبه بخاتم سلیمان بن داود و عصا مسی علیهما السلام و بلا حول و لا قوهالا بالله العظیم حسبی الله و کفی سمع الله لمن دعا لیس وراء الله منتهی و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد فوقاهم الله سیئات ما مکروا و حاق بآل فرعون سوء العذاب لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین .»

📿

🐜 دفع مورچه

☘این آیه را بر آب بخواند در خانه مورچه ریزد، از آنجا بروند.

«حَتّىٰ إِذا أَتَوْا عَلىٰ وادِ النَّمْلِ قالَتْ نَمْلَةٌ يا أَيُّهَا النَّمْلُ ادْخُلوا مَساكِنَكُمْ لا يَحْطِمَنَّكُمْ سُلَيْمانُ وَ جُنودُهُ وَ هُمْ لا يَشْعُرونَ»

📚گنج‌های معنوی۱، ص۲۲۳

0📿

🚫رها شدن از قید و بند عشق

🌾غزالی می‌گوید: بزرگی نقل کرده، شخصی، زنی را دید و سخت عاشق او شد و می‌خواست مهر او از دلش خارج شود. بین خواب و بیداری به او گفتند این آیه را بخوان و بر خود بدم! 

🕊می‌گوید: از خواب بیدار شدم و چنین کردم گویا از قید و بند رها شدم و اما آیه این است: 

«یُثَبِّتُ اللهُ الَّذینَ آمَنوا بِالْقَولِ الثّابِتِ فِی الْحَیاةِ الدُّنْیا وَ فِی الْآخِرَةِ وَ یُضِلُّ اللهُ الظّالِمینَ وَ یَفْعَلُ اللهُ ما یَشاءُ»