2777
2789
عنوان

خودکشی کنم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 78 پست
من فقط ازش میخوام با احترام باهام رفتار کنه همین...فحشی هم ک بهش میدم عین حقیقته خب واقعا قبلا فاحشه ...

احترام احترام میاره 

آدما ممکنه تو زندگیشون اشتباه کنن و بعد بزارن کنار 

ما نباید آبرو ببریم و اشتباهشو بکنیم تو چشمش 

اونم مادر که باید احترامش حفظ بشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اول خودت احترام بزار بهش.. همیشه هر حقیقتی رو نمیگن.. الان درسته من یسری چیزا از اخلاقت بهت بچسپونم ...

تا باهام بد صحبت نکنه بهش فحش نمیدم شروع کننده خودشه همیشه اون بی احترامی رو شروع میکنه و منم شروع میکنم فحش دادن رو

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

پول مشاوره ندارم بقران باید اول کار پیدا کنم

عزیزم مطمئنا راهی پیدا میکنی میتونید پادکست های مربوط به اینگونه مشکلات رو گوش بدید 

مادر شما کار خیلی بدی کردن و روح شما آسیب دیده اما در نظر داشته باشید اگه این رویه رو ادامه بدید فقط آسیبهای بیشتری به خودتون و زندگی وارد میکنید  سعی کنید دوباره شروع کنید کلا شیطان انسان و از ادامه ی زندگی نا امید میکنه و همیشه بدبختیها رو به انسان یادآوری میکنه تا از لطف خدا ناامید بشه لطفا دل به د حرفش نسپرید و قدرت درونی خودتونو باور کنید و زندگیتونو نجات بدید تاپیک اولمو بخونید من شرایط شما رو درک میکنم و فقط به خدا توکل کردم و خودش نجاتم داد

داشتیم پول مشاوره نده خودت اول احترام بزار مهربون باش غرورتو بزار کنار.. تا کی میخای این روند تو خون ...

اول اون بی احترامی رو شروع میکنه منم بر نمیتابم ک سکوت کنم صدبرابر رو بهش میگم 

عزیزم مطمئنا راهی پیدا میکنی میتونید پادکست های مربوط به اینگونه مشکلات رو گوش بدید مادر شما کار خیل ...

ب چی امید داشته باشم؟وقتی در آینده ی بچه از خودم  صگ تر قراره نصیبم شه

من دیگه حرفی ندارم اصلا به دنبال بهتر شدن ارتباطت نیست صرفا داری توجیه میکنی

چرا نمیخوای بفهمی؟واقعا درکش انقد سخته؟متوجه‌ی چی میگم؟میفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟میگم اول اون فحش میده چرا نادیده میگیری؟چراااا

تا باهام بد صحبت نکنه بهش فحش نمیدم شروع کننده خودشه همیشه اون بی احترامی رو شروع میکنه و منم شروع م ...

حتما حرصشو در میاری که شروع میکنه به فحش دادن😐😐وگرنه دیوانه که نیست الکی فحش بده

حتما حرصشو در میاری که شروع میکنه به فحش دادن😐😐وگرنه دیوانه که نیست الکی فحش بده

نه بابا اصن من اتفاق امروز رو چحور برات تعریف کنم؟؟

من دیگه حرفی ندارم اصلا به دنبال بهتر شدن ارتباطت نیست صرفا داری توجیه میکنی

تو نهایت 18 سالت باشه هنوز درگیر قلمچی هستی داری منو نصیحت می‌کنی ک اره مشکل از توعه. در حالیکه دارم میگم تنها خواستم اینه ک بهم احترام بزاره وقتی بهش احترام میزارم همینننننن کاری ک اون نمیکنه 🙂💔🙏