2777
2789
عنوان

خودکشی کنم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 78 پست
ب چی امید داشته باشم؟وقتی در آینده ی بچه از خودم صگ تر قراره نصیبم شه

نه قرار نیست فرزند شما بد باشه  چون مادر شما عملی انجام دادن که شما رو مستعد این خشم کردن درسته کار شما بده اما بی علت نیست شما مثل یک بچه قدر نشناس و بی انصاف نیستید که همینطور بی دلیل و از رو دلخوشی حرفهای نامربوط بزنید شما فشار خوردید اونم به حد زیاد پس بدونید خداوند همه چیز و میبینه و آگاهه اینقدر منفی بافی نکنید فقط از این به بعد دیگه فحاشی نکنید که فحاشی عمل مورد پسند شیطان هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین نظرو دارم

جان مادرت جواب بده اخرین کامنتت گفتی دیگه حرفی نداری ولی ازت خواهش میکنم جان مادرت🙏🙏 بیا اینو جواب بدع چرا مشکل از منه؟مگه نمیگی احترام بزار؟منم میگم بقران مجید من بهش احترام میزارم ولی اون باهام درست صحبت نمیکنه منم عصبی میشم فحش میدم.چرا نمیگی مشکل از اونه؟الان امروز داریم عادی حرف می‌زنیم یهو بهم میگه فلان آدم رو یادته ک....میگم اره بابا اون همیشه همینجوری بوده.بعد یهو بهم میگه فقططط شنونده باش نظر ندههه نمیتونی دهنت رو ببندی؟مگه من دارم راجع ب تو صحبت میکنم ک نظر میدی؟😐😐😐خب الان مگه من چی گفتم؟ دیگه منم شروع کردم ب خود زنی و فحاشی وگرنه قبلش آروم بودم. داره با من راجع ب ی نفر حرف میزنه میگم اون همیشه همین مدلی بوده بعد میگه دهنتو ببند😐خب چرا واقعا اصن چ ربطی داشت

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

تو نهایت 18 سالت باشه هنوز درگیر قلمچی هستی داری منو نصیحت می‌کنی ک اره مشکل از توعه. در حالیکه دارم ...

بنابر تاپیک هام جوابمو نده مگ باید ازت بزرگتر باشم؟ من اونقدی که کتاب مشاوره و روانشناسی میخونم کتابای درسیمو نمیخونم.. اختیار خوته میخای این روند ادامه پیدا کنه سعی کن قبول بشی و از اون خونه فرار کن ولی ی بار برای همیشه وایسا و این مشکلو ریشه کن کن فعلا ک مادرت اینجا نیس به اون بگیم و مهم نیست تو مقصری یا مادرت اصلا من مقصرم که چی؟؟ باید حل بشه یا نه باهاش حرف بزن.. باز اختیار با خودته

جان مادرت جواب بده اخرین کامنتت گفتی دیگه حرفی نداری ولی ازت خواهش میکنم جان مادرت🙏🙏 بیا اینو جواب ...

ببین میدونم توام تحت فشاری اذیت میشی و خب مادرت برخورد خوبی نداره ولی باهاش راه بیا ی چند جا سکوت کن ی چند جا مهربون باش مگه چی میشه؟ بغلش کن لحن صحبتتو درست کن مطعنم جواب میده...فحش پدر و مادر شرف داره به قربون صدقه ی بقیه و غریبه سعی کن ارتباطتو درست کنی 

بازگو کردن این صحبت ها و اقعا مشکلی رو از شما حل نمیکنه ونمیتونی در این محیط به نتیجه  ای برسی  پس وقتی شرایطشو داری و میتونی باید به مشاوره ومتخصص مراجعه کنی ...تا هم در حال و هم در آینده بخاطر مشکلاتی که الان داری آسیب جدی تری بهت وارد نشه .. واگه الان مراجعه نکنی برای ارتباط گرفتن با جنس مخالف به مشکل های زیادی روبه رو میشی پس هر چه زودتر به مشاور و متخصص مراجعه کن ..

جان مادرت جواب بده اخرین کامنتت گفتی دیگه حرفی نداری ولی ازت خواهش میکنم جان مادرت🙏🙏 بیا اینو جواب ...

اون فحش میده ولی تو چرا خودا رو میزنی ؟برو روانپزشک قرص بگیر عادی نیست رفتارت شاید مرزی باشی 

مادرت مهم تر از هر چیزیه خوب یا بد زیبا یا زشت مادرته این واقعیت تو زندگیته که نه باید ازش خجالت بکشی نه فرار کنی چون هست هست هست و همیشه خاهد بود الان نه پس فردا بخای ازدواج کنی میخای همین طوری باشید؟ اونم ی دختر داره 20 سالشه شاید چیزی نگه ولی دلش بهت خوشه خب توام انتظاراتی ک ی مادر از ی دخترشو داره براش براورده میکنی ایا؟؟... لجبازی نکن و انقد سرکوفت گذشته و کارایی که کرده بهش نزن تو داری با جایی که زخمیه و خودش پشیمونه دقیقا از همون حا نیشش میزنی.. چرا حرف خودتو حروم میکنی؟ خب این کارو کرده و صد البته که اشتباه بود خیلیم بده ولی شما ی خونواده هستید دقیقا ی تیم که تو و مادرت دارید گل ب خودی میزنید فک نکن اگ تو بحثی تونستی ساکتش کنی بردی نه بازنده ی اصلی همون برنده تو بحث هاتونه.. 

مگه میشه پدرتون از رفتارهای شما چیزی متوجه نشه..یعنی وقتی بابات هست با مادرت خوب رفتار میکنی یا بالعکس مادرت با تو خوبه ...اگر رفتاراای شما رو پدرتون میبینه چیزی نمیگه مگه میشه ؟؟

ببین این مسائل صد در صد باید با مراجعه به پزشک حل بشه و اول اینکه ریشه یابی بشه و بعد درمان بشید چه شما چه مادرتون ؟؟

در ضمن شما فقط ۲۰ سالتون هست بیرون از خونه با شرایط روحی که شما در خونه دارید کار کردن اصلا جایز نیت ...وانقدر بیرون پر از گرگ هست که راضی میشه پناه ببری به همون مادرت 

از افراد خانواده پدری یا مادی کمک بگیر که بتونی مراجعه کنی به پزشک وبه هیچ عنوان از غیر متخصص مشاوره نگیر حرف این و اونو گوش نکن فقط برو پیش مشاوره و ادامه بده تا به نتیجه برسی 

مگه میشه پدرتون از رفتارهای شما چیزی متوجه نشه..یعنی وقتی بابات هست با مادرت خوب رفتار میکنی یا بالع ...

پول مشاوره نداریم کلا اول باید برم سرکار

مادرت مهم تر از هر چیزیه خوب یا بد زیبا یا زشت مادرته این واقعیت تو زندگیته که نه باید ازش خجالت بکش ...

🙂💔خب بالاخره اون از من متنفره و هرکاری کنم بی فایدس 

بازگو کردن این صحبت ها و اقعا مشکلی رو از شما حل نمیکنه ونمیتونی در این محیط به نتیجه ای برسی پس و ...

شهرمون کوچیکه واقعا آبروم میره دوما هر جلسه 400 تومن میگیرن از کجا بیارم؟؟؟؟

مادرت مهم تر از هر چیزیه خوب یا بد زیبا یا زشت مادرته این واقعیت تو زندگیته که نه باید ازش خجالت بکش ...

در ضمن اصلا اصلا ب مشاوره اعتقادی ندارم اونا دلشون برا من سوخته؟؟؟؟ اونا فقط ب فکر اینن ک جلسه ای 500 هزارتومن از منی ک بچه کارگرم بگیرن....اول باید برم سرکار پول مشاوره رفتن رو جور کنم

بازگو کردن این صحبت ها و اقعا مشکلی رو از شما حل نمیکنه ونمیتونی در این محیط به نتیجه ای برسی پس و ...

جنس مخالف؟اصن چرا ی پسر باید ب من نگا کنه؟قیافم شبیه صگه.چی میگی  جنسسس مخالفف.

ازدواج و پارتنر برا دخترای خوشگله ن من ک ن قیافه دارم ن خانواده ن رشته ی خوبی تحصیل میکنم تو دانشگاه