2777
2789
عنوان

خودکشی کنم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 78 پست
خیلی نگران ایندم هستم چون ب ننم فحش میدم بهم میگه ی بچه صگ بدتر از خودت نصیبت میشه🙂💔کاش بمیرم واقع ...

برات مهم نباشه 

رویه تو عوض کن اونم درست میشه تاپیک های دیگه تو عنوانشو خوندم حس میکنم خودت به همه چی گیر میدی 

ذهنت منفیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما و مادرت هر دو نیاز به مشاور دارید همین هر اقدام دیگه فقط تنش افزایش میده

مشاور چی بابا من اصن دلم نمیخواد ببینمش حتی

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

برات مهم نباشه رویه تو عوض کن اونم درست میشه تاپیک های دیگه تو عنوانشو خوندم حس میکنم خودت به همه چی ...

اره همه میگن مشکل از منه🙂💔🙏

گفتم ک تخم خودکشی رو ندارم باید جم کنم برم از این خونه.چجوریشو نمیدونم واقعا

چه دلت بخاد چ نخاد دختر اون خانواده هستی الانم فرار کنی ده سال دیگه نمیتونی خانواده تو کنار بزار تخم درست مردن ارتباططو با مادرت داشته باش خوب یا بد گذشته رو درک 

خیلی نگران ایندم هستم چون ب ننم فحش میدم بهم میگه ی بچه صگ بدتر از خودت نصیبت میشه🙂💔کاش بمیرم واقع ...

عزیزم حالتون بده باید کمکتون کنن حالتون خوب بشه ،توبه ایشون در مورد حق الله هست اما در مورد حق شما باید شمارو درمان کنن نه اینکه آرزوهای بد براتون داشته باشن فحاشی شما خیلی کار بدی هست ولی خوب برای من بنده قابل درکه شما کلی خشم درون دارید لطفا به خودتون رحم کنید و شروع کنید به درمان و مشاوره، با مادرتون هم منطقی صحبت کنید و به لقب فاحشه حتی اشاره هم نکنید 

اره همه میگن مشکل از منه🙂💔🙏

بعضی وقتا ما حس میکنیم مقصر نیستیم ولی دقیقا مشکل از خودمونه و اگه خودمون رو درست کنیم مشکلاتمون حل میشه

اگه دوست داری تو روبیکا با هم در ارتباط باشیم کمکت کنم از این حال و هوا بیای بیرون 

خب جبران کن راست میگه دیگه 😐 درست شو

من فقط ازش میخوام با احترام باهام رفتار کنه همین...فحشی هم ک بهش میدم عین حقیقته خب واقعا قبلا فاحشه بوده

عزیزم حالتون بده باید کمکتون کنن حالتون خوب بشه ،توبه ایشون در مورد حق الله هست اما در مورد حق شما ب ...

پول مشاوره ندارم بقران باید اول کار پیدا کنم

بعضی وقتا ما حس میکنیم مقصر نیستیم ولی دقیقا مشکل از خودمونه و اگه خودمون رو درست کنیم مشکلاتمون حل ...

من فقط ازش میخوام با احترام باهم حرف بزنه خواسته زیادیه؟

من فقط ازش میخوام با احترام باهام رفتار کنه همین...فحشی هم ک بهش میدم عین حقیقته خب واقعا قبلا فاحشه ...

اول خودت احترام بزار بهش.. همیشه هر حقیقتی رو نمیگن.. الان درسته من یسری چیزا از اخلاقت بهت بچسپونم بگم حقیقته 

چه دلت بخاد چ نخاد دختر اون خانواده هستی الانم فرار کنی ده سال دیگه نمیتونی خانواده تو کنار بزار تخم ...

جایی ندارم برم بابا اول باید کار پیدا منم کمتر ببینمش