2777
2789
عنوان

خودکشی کنم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 78 پست

🫂لال شدم نمیدونم چی بگم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ننم میگه ازدواج کردی ی صگ بد تر از خودت نصیبت میشه ب کجای این آینده امیدوارم باشم؟🙂💔

ننت اگه ننه بود این حرفو نمیزد 

بهش توجه نکن فقط اینو بدون هیچکس تو دنیا ازخودت مهمتر و زیبا تر نیست بچسب ب خودت بانو 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

سلام دخترم

خدا کمکت کنه خیلی سخته هیچی مثل این بد نیست که والدین انسان خیانتکار باشن مطمئن باش زندگی خوبی در راه هست ولی فشاری که خوردی رو اگه کاری براش نکنی تا ابد آزارت میده لطفا به مادرت بی احترامی نکن فقط به خاطر خدا نه به خاطر خودش انشاا… دلت آروم خواهد گرفت و همسر خوبی نصیبت خواهد شد ، کاش ما آدمها کمی با هم مهربونتر بودیم 

ننت اگه ننه بود این حرفو نمیزد بهش توجه نکن فقط اینو بدون هیچکس تو دنیا ازخودت مهمتر و زیبا تر نیست ...

نمی‌دونم کاش همون رشته ک راه دور قبول شده بودم رفته بودم کاش 

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

سلام دخترمخدا کمکت کنه خیلی سخته هیچی مثل این بد نیست که والدین انسان خیانتکار باشن مطمئن باش زندگی ...

خیلی نگران ایندم هستم چون ب ننم فحش میدم بهم میگه ی بچه صگ بدتر از خودت نصیبت میشه🙂💔کاش بمیرم واقعا

به مادرت فحش نده احترامشو نگه دار روی زبونت کار کن ی مدت اگه نتیجه بخش نبود خودکشی کن

گفتم ک تخم خودکشی رو ندارم باید جم کنم برم از این خونه.چجوریشو نمیدونم واقعا

با خودکشی چیزی حل نمیشه بمون تو این زندگی و همه چیو سعی کن بهتر کنی وگرنه ازت به عنوان ی ترسوی بی عر ...

ننم میگه در آینده قراره ب خاطر فحشای ک دادی ب من هیلی زجر بکشی و یه بچه تخم صگ نصیبت بشه ب چی دلخوش باشم خب؟