2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی رو قبول دارین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4012 بازدید | 201 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ما کلا عادت کردیم مرغ همسایه غازه 😂

شما برنامه رو دیدین؟اوایل سال اول خوب بود 

ولی تقریبا از دو سه سال پیش من دیگه کلا فهمیدم این برنامه زیاد حقیقت نداره چون افراد به شدت پیازداغشو زیاد کردن 

مخصوصا ازون قسمت پسره که به قسمت های مختلف بیمارستان سرک میکشید و پرستار سیگار میکشید خخخخ 

یا اون قسمت که زنه اومده بود میگفت من کاملا قبل از اینکه به دنیا بیام رو یادمه چیکار میکردم و کجا بودم و... 

میدونی فردی که در کما هست مغزش فعالیت داره و ممکنه چیزهایی بشنوه و مغز برای زنده موندن چون داره تلاش میکنه و اتفاقا آسیب دیده هم هست این داستان ها رو شبیه خواب درست میکنه چیزهایی که میشنوه ... 

این رو خیلی از متخصصین مغز میگن.

البته این شگفتی آفرینش مغز خودش خبر از یه آفریننده خیلی بزرگ میده،

منتها برنامه های صدا و سیما یه کمی ....

عاقااا من همینجوریشممم درگیری ذهنی دارممم با این حرفت اینم اومد روش😩

حوصله ریپلای دیگران ندارم خودت خوب نگاه کن به ظلم های که همینجا داره به ما میشه توسط خیلیا اگر وجود داشت این ظلم ها انجام نمیدادن پس میدونن چیزی نیست حرفام بگیر . هر کسی ریپ کنه جواب نمیدم .

اگر واقعیت داشت هیچوقت بهشت به ما نشون نمیدادن راهش رو تو مطمئن باش

کاش میشد هزار بار لایکت کنم 

تو این دنیا امکانات بدیهی زندگی رو بهمون نمیدن هر چی زیبایی و نعمت هست در انحصار خودشونه بعد بیان هزینه کنند برنامه بسازن راه بهشت جاویدان به ما نشون بدن؟!؟!😂 امکان ندارد اگر بهشتی بود صداشو در نمیاوردن

اره چندتا اونام خوندم جالب بودن

ببین من برام این جالبه که چه جور هر کسی براساس اعتقادات خودش اون دنیا بازخواست میشه...یعنی کسایی که طبق دین ما نیستن مثل ما بازخواست نمیشن...من به اون حرفایی که در مورد آگاهی و درک بالای روح بعد مرگ می گفتن فقط اعتقاد دارم...وگرنه نوع عذابا رو نه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

چون گناه زیاد کردن انکار میکنن تا نترسن با خیال راحت ب گناهاشون ادامه بدن😂😊

نه عزیزم 

شما بهتره توهین نکنی وتهمت نرنی تا به گناهات اضافه نشه🙃🥲

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من در حال حاضر با خودم در جنگ هستم که اصلاً چی قبول دارم چی قبول ندارم 

نمیتونم قطعی بگم 

و خب این برنامه رو هم نمیتونم قبول کنم صد درصد درست باشه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

کاش میشد هزار بار لایکت کنم تو این دنیا امکانات بدیهی زندگی رو بهمون نمیدن هر چی زیبایی و نعمت هست د ...

آفرین به آدم چیز فهم . من به دوستمون گفتم یک نگاه به تقویم زمانه بنداز حوادث ببین بلاهایی که دارن سرمون میارن خیلی حرفا هست نمیشه گفت

کاش میشد هزار بار لایکت کنم تو این دنیا امکانات بدیهی زندگی رو بهمون نمیدن هر چی زیبایی و نعمت هست د ...

اگه برنامه رو نگاه کنی بیشتر از جهنم گفتن تا بهشت بعدشم اگه براشون مهم بود نمی اومدن تو شبکه 4 ک اصلا بیننده نداره پخشش کنن اگه اهمیت داشت میرفتن تو شبکه 3 ک معمولا همه نگا مکنن پخش کنن تازه فقط ساعتای ک کسی تلوزیون نگا مکنه باز پخشش میکردن پس اونجوری ک تو میگی اگه بهشتی بود ب ما نشونش نمیدادن نیس ا

تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘