2777
2789

پیامش دادم نوبت ترمیم بده دیدم بلاکم کرده نه تا حالا دیر رفتم سر نوبت نه شده پولشو ندم نه اصلا باهاش حرف خاصی زدم فقط دیدم بلاکم کرده 

تازه دفعه قبلم گفتم از کارت راضیم 

ببینید حداییش شما تعجب نمیکنیو میگم مردم بی دلیل همه دارن ازم فاصله میگیرن مثلا چرا این باید مشتریشو بلاک کنه؟ 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

کجا پیام دادی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خوشگلی ازت بدش اومده😂

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

اصکله ولش خونتو کثیف نکن برو پیش ینفر که لیاقت پول دادنو داشته باشع

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

شاید یه چیزی ازت دیده 

ول کن

مژه کارتو عوض کن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
شاید یه چیزی ازت دیده ول کنمژه کارتو عوض کن

بابا هیچی سلام علیک احترام خوابیدم کارشو انجام داده فقط چند روز پیش پیام دادم این دفعه خیلی داره مژه هام میریزه پیام داد روزی 5تار طبیعیه بعد اون بلاک شدم اخه سر همین؟ 😳شایدم بعضیا عقده این حسودن چمیدونم

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
ی سریا جوگیر هستن قحط مژه کار نیومده ی جا دیگه برو

اون که اره یه نفر دبگه رو پیدا میکنم اما حضوری میرم ببینم مرضش چیه. 

ی نفرپشت سرت حرف زده

نه اینجا کسی حرف نزده بود. ولی همه پشتم حرف میزنن کلا.