2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه گوشيا يكيه

تنظيمات برو

قسمت سيم كارت

غير فعال كن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

پنجره بالارو بکش پایین دستتو رو اتصال داده نگه دار عکس دوتا سیمکارت میاد هرکدومو میخوای خاموش کنی بزن روش یه گزینه میاد اونو فعال کن 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اگر بخای مثلا از اینترنتش استفاده کنی ولی نخوای کسی مزاحمت بشه و تماس بگیره از طرفی بخاطر اینترنت نتونی خاموش کنی یا رو پرواز بزاری میتونی خط رو انتقال بدی ،اینطوری   ،ستاره۲۱ستاره یه شماره خاموش مربع .اینطوری هر کی زنگ بزنه بهت منتقل میشه به شماره خاموش و فک میکنه خاموش هستی،شماره خاموش منظورم یه شماره ای که خاموشه  مثلا۰۹۱۰۲۸۷۸۸۷۵مثلا این شماره چون خاموشه اگه انتقال بده هر کی زنگ بزنه بهت وصل میشه به این و فکر میکنه تو خاموشی راه برگردوندن به حالت عادی هم اینه   ستار۲۱مربع.

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

خاموش کردن سیمکارت هم برو تو تنظیمات قسمت سیمکارت بعد جفت سیمکارت ها مشخص میشه دکمه اونی که میخوای خاموش بشه رو بزن 

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

ممنونم اقا رضا

خواهش میکنم ابجی گلم