2777
2789
عنوان

امیدوارم کسی این حسو تجربه نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 48 پست

گاهی دوری از شرایطی که روح را خسته می‌کند، اولین گام برای بازیابی آرامش است. تصمیم‌های مهم را با صبر و آگاهی بگیر، و اجازه نده فشارهای اطراف، راه درست را از تو بگیرد. اگر نیاز به حمایت داری، با کسی که به او اعتماد داری صحبت کن—تو لایق آرامش و زندگی بهتر هستی. 💙

مگ هفت سال الکیه؟ عمر من میرهیه سال میگن خونم جداست یه سال میگن نه با پدرمادرم زندگی کنیم

اگه شغل و درآمدی نداری و نمیتونی مهریه بگیری بساز و با شوهرت زندگی کن جدایی که بخواهی بیای خونه پدرت و بچه ها خونه پدر شوهر باشن بچه ها نابودن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا هم نفهمیدمهم میگی مستقل نبوده و خونه ی اشتراکی داشتههم میگی تو هفت سال با این شرایط دو تا بچه ...

وقتی چیزی برخلاف اعصابتون کاری نداره تاپیکو ترک کن 

دل میسوزونی چرا؟ 

وقتی دچار مشکلی نیستی حق قضاوت نداری 

اگه الان بجای استارتر بهترین دوستت بود هم همینجور بهش میتوپیدی؟

حالا خوبه اینهمه مشکلات داشتی و معذب بودیدو شکم زاییدی اگه خونه ی جدا و راحت داشتی و با شوهرت مشکل ...

امان از زبان نیش دار ، امان از سرزنش های بی مقدار

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

این پدره نمیتونه از دخترش دفاع کنه این چه مدلیه آخه. مهریه تون چقدره؟

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

واقعا هم نفهمیدمهم میگی مستقل نبوده و خونه ی اشتراکی داشتههم میگی تو هفت سال با این شرایط دو تا بچه ...

نفهمیدی و نیش میزنی 

میفهمیدی چه میکردی

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم انشالله مشکلت حل بشه برگردخونه خودت باهاشون سرسنگین باش نزاربچه هات ببرن بخدا پشیمون میشی .شوهرت که اومدخیلی سرسنگین باش باهاش بگوخونه جدامیخوام .می‌دونم خیلی درکت میکنم سخته با خانواده شوهرزندگی کردن اماپیش بچه هات باش 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

100 تاپدرم اولش پشتم بودالان ک پسرعموش گفته تو چرا رفتی عروس مردم آوردی بابام جنی شده

ببخشید ایمو میگم اسی ولی بنظرم تقصیر خودتم هست ک فامیل انقده جرئت میکنه همچین حرفایی بزنه

اگه همون اول میزدی در دهن این فامیل و میتوپیدی بهشون جرئت نمیکردن فوضولی کنن 

ببخشید ایمو میگم اسی ولی بنظرم تقصیر خودتم هست ک فامیل انقده جرئت میکنه همچین حرفایی بزنهاگه همون او ...

اون موقع هم میگفتن زبونش دومتره سرکشه وازایناچرت وپرتا شوهره باید آدم باشه که تقریبانوددرصدمردای ما جنم ندارن 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

اسی بخاطر بچه هات نکن فثط سفت و سخت وایسا مستقل شو محبوره بخاطر بچه ها گنار بیاد مگه الکیه دوتا بچه مردا تچ این مواقع فقط لافن نگران نباش اصلا ب حدایی فکر نکن با این شرایطتت سعی کن درستش کنی با وساطتت بزرگترا گلم خدا ب حرمت این روز عزیز مشکلتو بدون دردسر حل کنه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اون موقع هم میگفتن زبونش دومتره سرکشه وازایناچرت وپرتا شوهره باید آدم باشه که تقریبانوددرصدمردای ما ...

چ ربطی داره شما چرا انقدر میخاین زن ساکت بمونه لال باشه

الان اگه مرده میگفت زبون دراز نبود

باید از حق خودش دفاع کنه نزاره این فامیل پررو حرفی بزنن

مگ هفت سال الکیه؟ عمر من میرهیه سال میگن خونم جداست یه سال میگن نه با پدرمادرم زندگی کنیم

یه واحد هستید یا طبقه بالای ؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍