یچیزی ک شاید اسمش رویا باشه غیرواقعی ن ها مثلا مهاجرت یا حتی سفز موقت ب جای خاصی یا خرید یچیز گرون یا باارزش براتون واقعی شده باشه؟چیکازکردین؟ تلاش؟ من اون چیزی ک میخام شوهرم میتونه اما این وسط مادرشوهرم خیلی مداخله داره قک میکنم باید کلاااا مغز پسرشو اب صابونی کنم ک ب خواستم برسونتم و بیخیال حرف مادرش شه
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
من ۱۵ سالم بود نیت کردم خوابیدم تولدم بود در رابطه با درسم
دیدم جشن عقدمه و ....بعد ۲.۳ سال الان نامزدمه 🤭
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡
ببینین مادرشوهرمن از اوناس ک بچهاشو جوری تربیت گرده ک وابستگی بهش داشته یاشن از روی ترحم حتی بعد ازدواج باوجود چندتابچه نمیدوووونم چیکارکنم مشکل اینجاس ک شوهرم روزانه مادرشو میبینه اگه نبود کنارمون باز میشد کاری کرد
نی نی کوچولوم که رو پامه برام غیر ممکن بود یبار دیگه نی نی دار بشم احتمالش صفر بود چون همسرم مخالف صد درصد بود و خودم مشکل داشتم اما الان دارم میخوابونمش خدایا شکرت