2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودم که خیلی صحبت کردم حتی از خاله هام و زن عموم خواستم با مامانم حرف بزنن ولی جوابش این شد گفت آبر ...

خواهر برادر نداری به اونا بگو

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
من فقط میگم اینا که خونه از خودشون نداشتن بابامم شغلش آزاده چرا اون زمان پنج تا آوردن مگه جلوگیری بل ...

خیلی ها الانم بخاطر حرف مردم و چشم رو هم چشمی یسره درحال زاییدنن انگار بهشون مدال عن میخوان بدن

خیلی ها الانم بخاطر حرف مردم و چشم رو هم چشمی یسره درحال زاییدنن انگار بهشون مدال عن میخوان بدن

بخدا آبجیم متولد ۷۵ بعد الان با داره با این یکی میشه چهار تا بچه بعدم شوهرش وضع مالی آنچنانی نداره فقط خونه از خودش داره تا بهشون چیزی میگم میگه به تو چه تو مگه میخای بزرگشون کنی

چرا برادرم خدمته یه آبجی کوچیکه دارم که باهامونه دو تا از خواهران سر زندگی خودشونن

به اون خواهرا ک ازدواج کردن بگو ک صحبت کنن بامامانت بشین حرف بزن درکت میکنن اونام زن هستن دیگ بگو بزرگ شدی بچه نیسی که خرج داری

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
من فقط میگم اینا که خونه از خودشون نداشتن بابامم شغلش آزاده چرا اون زمان پنج تا آوردن مگه جلوگیری بل ...

دقیقا 

من نمی‌فهمم چرا هر چی بی پول تر هستن ادمها بی فکر تر هم هستن

اخه پول نداری این همه بچه اوردنت چیه 

اگ هوسه ی دونه هم بسه

بخدا آبجیم متولد ۷۵ بعد الان با داره با این یکی میشه چهار تا بچه بعدم شوهرش وضع مالی آنچنانی نداره ف ...

خرن دیگه به جای اینکه تلاش کنن خونه و ماشین رو بهترش کنن امکانات رو بیشتر کنن تو زاییدن دارن پیشرفت میکنن

دقیقا من نمی‌فهمم چرا هر چی بی پول تر هستن ادمها بی فکر تر هم هستناخه پول نداری این همه بچه اوردنت چ ...

متولد ۷۵ از بس چهار تا پشت هم قد و نیم قد آورده هیچ دندون ندارهدالان داره می‌ره دکتر که دندون مصنوعی بزاره خدایا مگه اینا مغزشون از چیه آخه هنوز به سی سال نرسیده بعد همه دندوناش از دست داده بعدم چیزی بهش بگی میاد میخواد بخورت میگه بتوچه