2777
2789
خو قدیم فرق داشت همچی ارزونتر بود الان ک اینجوری نیس بازم بهشون بگو حداقل ماهی یتومن بدن بهت

یه تومننننن خخخخ ماهی اگه بهم بدن پونصد اونم خورد خورد نمیدن اصلا نمی‌دونم قصدشون از به دنیا آوردن من چی بوده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه میکنن خونوادتدختر همیشه باید توی جیبش پول باشهمبادا چشمش به دست پسر مردم باشه

آخ که بخدا الان دیگه افسردگی کامل گرفتم هر چیم میگم اینا چهار تا بارم میکنن

یه تومننننن خخخخ ماهی اگه بهم بدن پونصد اونم خورد خورد نمیدن اصلا نمی‌دونم قصدشون از به دنیا آوردن م ...

خیلی کمه والا بشین حرف بزن باهاشون باید متوجه بشن که کمه

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️

شما هنوز جوانی خیلللی..الان وقت درس خوندنه فقط 

فیشیال پوستی و این چیزا تجارت هست ...حس کم بودن منتقل می کنن جیب خودشون پر از پول

زیاد اینستا نرو..زندگی های پوچ و ویترین دار رو نگاه نکن🤗

خیلی کمه والا بشین حرف بزن باهاشون باید متوجه بشن که کمه

خودم که خیلی صحبت کردم حتی از خاله هام  و زن عموم خواستم با مامانم حرف بزنن ولی جوابش این شد گفت آبرو برامون نزاشتی همه باید از نداری ما خبر داشته باشن کلی بارم کرد دیگه شد آخرین بارم

قلق خونوادت رو پیدا کن 

بعضی ها با احترام و زبون خوش

بعضی  خونواده ها با داد و بیداد 

بعضی خونواده ها با قهر و کم محلی

به وظایفشون عمل می‌کنند 

ببین قلقشون چیه همون راه رو برو 

نمیشه ک فقط بچه اورد و به امان خدا ولش کرد

و لنگ دو قرون پول باشه 

اخه بچه ۱۷ ساله حتی نمیتونه بره کار کنه 

خانواده وظیفه اشون هست تامینش کنن

شما هنوز جوانی خیلللی..الان وقت درس خوندنه فقط فیشیال پوستی و این چیزا تجارت هست ...حس کم بودن منتقل ...

ای خوش بحالشون که زندگی پولداری دارن حتی دوستام ایام عید رفته بودن کاشت ناخن یا موهاشون بافت زده بودن ولی من هیچی فقط یه جفت کفش خریدم عدالت شکر خدا 😭😭😭

دوتا خواهرام ازدواج کردن الان منو آبجی کوچیکم و یه داداش سربازیه

با این وضعشون  پنج تا هم بچه اوردن

همینه دیگه 

میگن پول ندارید بچه نیارید اونوقت خیلیها بهشون برمیخوره

قلق خونوادت رو پیدا کن بعضی ها با احترام و زبون خوشبعضی خونواده ها با داد و بیداد بعضی خونواده ها ب ...

بخدا یه بار خیلی واجب پول لازم داشتم برا لباس زیر همونجام پریود بودم ازشون سیصد خواستم برم لباس زیر بخرم مامانم نداد بابامم لیوان بهم پرت کرد منم رفتم سی تا قرص خوردم مامانم که فهمید چند تا چک زد تو گوشم بعدم معدن شستشو دادن و تا یه هفته بدترین رفتار بهم نشون دادن من فقط میخواستم بهترین و به خودشون بیان ....همه راه رو امتحان کردم حتی خودکشی ولی هیچ تغییر نکردن